Kyllä meni vaikeaksi edes listata järkevä määrä ehdotuksia... aivan ihania nimiä, kiitos kaikille osallistujille. Itse en kyllä olisi saanut noin montaa keksittyä :)
Loppuäänestyksessä ovat:
597274.jpg
1. Aallokko
2. Tuuliviiri
3. Haipipo
4. Kaislikko
5. Kalamiehen kaveri

Mutta koska mä innostuin myös tekemään tälläistä, antakaa äänenne myös tälle...idea sama, mutta toteutus eri tekniikalla:
599281.jpg
1. Katiskapipo
2. Tuuliviiri
3. Kaislikko
4. Kalamiehen kaveri

Jos joku näiden ehdottaja ei halua ehdotuksensa olevan myös tämän virkatun kohdalla, hihkaiskaa. Tämän ohje ei millään ehdi illan deadlineen poikamyssykisassa, mutta ohjeen teen kyllä tänne kunhan saan pipon tehtyä loppuun.
Ja kuten huomasitte, osa ehdotuksista on molemmissa samoja. Pidän itselläni viime käden oikeuden päättää pipon lopullisen nimen, jos sama nimi voittaa molemmat!

Mutta ei kun äänestämään, aikaa on tämä päivä, n. klo 18.00 asti kun tulen töistä. Palkintoja on näin ollen luvassa ainakin neljä, ehdotuksille, äänestäjille ja molemman pipon voittajaa ehdottaneelle. Jos nimeä on ehdottanut usea, niin keksitään joku ratkaisu ;)  Laitattehan äänenne selvästi: neulottu 3, virkattu 1, jne. Ja muistakaahan jättää yhteystietonne, blogin osoite tai muistakaa ainakin käydä kurkkaamassa myöhemmin oletko voittanut arvonnassa. Kommentteihin mailikenttään jätetyt osoitteet eivät ilmeisesti aina näy edes blogin omistajalle...