Tallinnasta palattuamme löysin kotoa paketin, joka oli täysi yllätys minulle. Kate Norjasta oli muistanut syntymäpäiväni ja lähetti minulle näin ihanan lahjan:

Kate from Norway sent me so nice birthday gift :D Thank you very much, this really was a surprise!

Viime viikollahan aloitin reissuneuleeksi uuden Pinaatti-tunikan, tällä kertaa Tapestrystä. Lanka on jännää, vaikka ovat samaa erää, kerissä on selviä eroja. Ensimmäisessä ja kolmannessa on tummempia kohtia kuin kahdessa muussa. Onneksi se ei haittaa, tykkää että värisävyt eivät ole kovin toisistaan erottuvia.

Olen siis tehnyt ensimmäisen tunikan suunnittelijalta saadulla ohjeella, ja aloitin sen hiukan ennen kuin lehti ilmestyi. Tennessee tunikan tein aikalailla ihan ohjeen mukaan, muutamia lisäkerroksia taisin lisätä, kun on tuota pituutta enemmän kuin keskivertonaisella..... Tenneessee tunika on ollut jo paljon käytössä, ja tykkään siitä ihan älyttömästi. Kiitos kaikille kommentoijille, ja kyllä, Tennesseetä voi ihan hyvin käyttää tähän malliin!

Tätä on vähän muokattu, taisin jättää muutamat lisäykset tekemättä kun koko alkoi näyttää hyvältä. Ohje on aika helposti muokattavissa, kun siirtää silmukat kahdelle puikolle, työtä voi kokeilla ennen kainaloita.

Last week I started another tunic, with same pattern. I really like this, simple pattern but looks very lovely! I still have some problems with my hands, and I can't knit Sylvi now....

Kiitos vielä synttärionnitteluistakin. Tänään se päivä on, mutta lauantaina niitä vähän juhlittiin.

Yritän tässä pikkuhiljaa päästä ajantasalle pakettien kanssa, ja ilmoittelen sitten mitä lankaa jäi ylimääräiseksi :) Anteeksi niille, jotka ovat joutuneet hiukan odottamaan kirpparilankojen kanssa -tänään ei ole autoa enkä pääse millään postiin. Huomenna pitäisi kaikki loput lähetykset olla postissa.