Eli kolmiohuivi oranssista seiskaveikasta lähti eilen purkuun. Ja olin sitä tehnyt jo pari sataa grammaa. Joku siinä tökki, mallineule ei oikein sopinut langalle, kuviot eivät sopineet toisiinsa jne. Aavistelin sitä jo viikonloppuna,mutta sitkeästi jatkoin... mutta miksi tehdä työtä joka valmiina ei miellytäkään? Vaikka muutaman päivän työ menisi hukkaan, taitaa silti olla järkevintä tehdä varmasti mieluinen työ, joka varmasti tulee pitoon!!

Näin ollen tammikuun saldo on vain reilut puoli kiloa.. mutta eipä tuo mitään, ensi kuussa sitten enemmän (toivottavasti).

Eilen sitten harmistuksissani neuloin sitä hihaa, joka helmikuun ajaksi  jää sitten tauolle. Tuskastuttavan hidasta,mutta yritän saada puseron kevään aikana valmiiksi. Tänään olenkin vain tutkaillut ensi kuun suunnitelmia. Jospa pitäisi neulomisvapaan päivän, ja huomenna sitten intoa puhkuen aloittaisin sen kolmiohuivin (joka tulee olemaan sellaista yksinkertaista reikäneuletta).

Sormet syyhyää sen uuden Nalle Colorin kimppuun. Väri näyttää päivä päivältä paremmalle tuossa hyllyssä ;) Reilu viikko ja sitten pääsekin olympiahuivi puikoille.