Jo syksyn Novitan ilmestyessä iskin silmäni kirjoneuletakkiin (malli 22, Novita syksy -08). No, kaiveltiin värejä ja haalittiin vähän lisää ystäviltä...
DSCN5313.jpg
oh, näyttääpä tuo resorineule epätasaiselta, mutta pingotus auttaa! Pidän väreistä, mutta ajoittain herää epäilys onko tässä vähän liikaa niitä. Jos tekisi yläosan ruskealla, niin tasoittaisiko se vähän tuota väriloistoa? Takissa on siis ala- ja yläosa resoria, väliin tulee kirjoneuletta. On muuten isoin kirjoneuleprojektini, ja erittäin koukuttava ;)

Lisää Karnaluksin ostoksia. Cloudia pohdin pitkään, pyörittelin välillä Windiä käsissä, en osannut päättää mikä väri on hyvä. Päädyin sitten tuohon valkoiseen, voihan sen vaikka värjätä sitten. Tai kai yksi vaalea neule pitää jokaisella olla. Puuvillat on Mirkon kaivuripaitaan, Rose Mohairit näillä näkymin tyttöjen juttuihin. Mambo johonkin kivaan takkiin. Eli kaikille suunnitelma, hyvä minä!! (Taisin ircissä hehkuttaa että pari kiloa Karnaluksista, mutta onhan näitä vähän enemmän...)
DSCN5310.jpg
DSCN5318.jpg
Hahtuvaa, nämäkin vaihtavat osoitetta. Värejä tosi huonosti tällä kertaa.

I started stranded jacket for myself, it is going to be very colorful... sometimes I wonder is it too much, but I think I like it. It is the biggest stranded work ever, and I love to knit it!!

Two more photos about my shoppings in Tallinn, first from Karnaluks, some bamboo-wool, cotton etc, and from factory some pre-yarn.