HPIM0852.jpg

Tässä olisi hihanalku siihen malliin 55. Kertokaa te,jotka olette ko. mallin tehneet (derea ainakin), oletteko silittäneet valmista työtä? Siis toi tuntuu tavallaan tosi kapealta, en osaa päättää tuleeko hyvä vai ei.. Ajattelin vaan jos resorineuleen silittää "auki", pysyykö se sellaisena?? On muuten hidasta neulottavaa.. aloitin 30cm addeilla, mutta nurjien tekeminen tuntui tosi hankalalta joten vaihdoin sukkapuikkoihin. Ja kiitos Tuikku vinkistä miten tämän tekstin saa kuvan viereen :)

Mittariin pyörähtää kohta 40 000! Tasaluvun saaja voisi ilmottautua, niin keksin jotain kivaa. Jatkakaahan vierailuja!

Ja sitten asiaan. Onhan jokainen muistanut käydä äänestämässä Kultaista Kudinpuikkoa? Äänestää saa, vaikka omaa blogia ei olisi. Äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto :)

Mitään valmista ei ole tullut tänä vuonna. Ajattelinkin tehdä pikasäärystimet nuorisoliitteen ohjeen mukaan vanhimmalle tytölleni, etten ihan vaivu epätoivoon. Ongelmana onkin vain mitä lankaa käyttäisin.

Blogilistan suosikit osastoni kasvaa ja kasvaa. Kiva saada uusia blogeja luettavaksi, mutta kuka järjestäisi mulle lisää aikaa lukea kaikki??

Harkitsen myös vakavasti osallistumista Lankahamstereihin. Tosin tällä neulomistahdilla ei ole mahdollisuuksia voitoille,mutta ajatushan se on tärkein. Mukavia tälläiset tempaukset, suuri kiitos järjestäjille!

Oli mulla vielä asiaa uudesta Novitasta,mutta palaan siihen seuraavalla päivityksellä.

HPIM0846.jpgHPIM0844.jpg

"Mitä pikkusisko kuiskii??"                        Pusu Sinnalle :)