Tuli sitten taas sairaalareissu... Tinjalla oli kova yskä ja kuume, ja eilen aamulla (kamalan yön jälkeen) soitin sitten ajan lääkärille. Lääkäriajat oli yllätys yllätys myöhässä melkein tunnin, ja oli tosi kiva odotella itkuisen ja väsyneen lapsen kanssa pääsyä lääkäriin!!! No, keuhkoista kuului jotain, ja lääkäri myös epäili toisen korvan olevan tulehtuneen. Lähete lastenpolille. Mies lähti isosiskon kanssa viemään Tinjaa sinne ja minä jäin Sinnan kanssa kotiin. Jo kolmen tunnin päästä mies soitti että ovat tulossa kotiin. Molemmat korvat olivat tulehtuneet ja keuhkoissa näkyi myös jotain. Saatiin sitten kunnon lääkkeet ja määräys viedä  heti takaisin jos ei virkisty. Olisivat ottaneet letkuihin osastolle väsyneen olemuksen takia, mutta onneksi pääsivät sitten miehen kanssa yhteisymmärrykseen kotihoidosta. Mulle olisi ollut tosi paha paikka jos Tinja olisi joutunut jäämään osastolle.. kun tulehdusarvot olivat kuitenkin normaalit, hapetusarvot eivät hälyttävästi huonot, eikä kuivumisesta ollut merkkejä, niin tuskin on välttämätöntä mennä osastolle. Heti lääkityksen aloittamisen  jälkeen Tinja sitten virkistyikin. Toivotaan että tästä mennään parempaan suuntaan, ja että Sinna säästyisi taudilta. Mutta näin ollen loppuvuosi (heh) menee tässä kotosalla.

Käsitöistä sitten... miehen kämmekkäät on peukkuja vailla. Nyt haluaisin ehdottomasti tehdä itselleni puseron, mutta pitäisi etsiä vintiltä langat, PÄÄTTÄÄ mitä lankaa käytän ja tehdä mallitilkku jne. Ei jaksaisi. Taidan tehdä noita pikkutöitä siihen asti että jaksan kaivaa niitä lankoja.....

Niin, ja piti kiittää jo aikoja sitten Viva C Vivaa, jolta sain ohjeet kuinka muuttaa blogin värejä. Ulkoasu ei ole vieläkään sellainen kuin haluaisin,mutta paneudun asiaan taas joskus kun innostun.