AnneV esitteli tuossa viikolla taas ihania virkkausjuttuja....Salomonin solmuja?? En ole koskaan kuullutkaan, mutta jossain kyllä mallia nähnyt. Googlesta ei ollut mitään apua, joten kirjastoon. Meidän lähikirjastossa on aika ankea kirjavalikoima, mutta jo kolmannesta tai neljännestä kirjasta apu löytyi. Kirja on melkein yhtä vanha kuin minä  ja väritys todella ankea. Merkkilyhenteet ovat hiukan erilaisia kuin tänäpäivänä, mutta kirja on silti ihan hyödyllisen tuntuinen! 

51488.jpg

Kirja on siis *Lankatöitä omin käsin*, Aho-Hellevuo-Niemi

Katselin ohjetta enkä tajunnut siitä yhtään mitään, mutta luultavasti ohje aukeaa minullekin kunhan jaksan ottaa langan ja koukun käteen... onkohan se yksi Modan huivi tehty tällä tekniikalla? Joo, mutta oli sillä Annella pari muutakin ihanaa virkkausmallia Salomonin solmujen lisäksi ;)

Yritin samalla katsella neulemallikirjoja, mutta ei niitä meidän kirjastossa ollut. Hyllyssäni on Stanfieldin Kauneimmat Neulemallit, mutta kaipaisin jotain kattavampaa teosta.. Onhan siinäkin monta sataa mallia,mutta eiköhän niitä maailmassa ole enemmän. ¨

Ponchoista sitten... punainen valmistui torstaina ja keltainen on vielä vaiheessa. Nämä on tosi nopeita tehdä ja saa langanloput hyvin käytettyä. Tarkempia kuvia tulee kun saan mallin säädettyä loppuun asti ;)

HPIM1068.jpg

Sudokuista on tullut tosi "paha" tapa. Teen niitä pitkin päivää ja iltaisin unta odotellessa. Lukeminen on jäänyt melkein kokonaan, kun aina ajattelen että  teen tämän loppuun ja sitten luen... yleensä siinä käy niin että nukahdan sudokun kanssa :o

Uusi sivupohjakin pitäisi saada, mutta kun ei ehdi paneutua asiaan.. löysin uuden vauva-lehdenkin vielä paketissa keittiöstä (tullut kai pari viikkoa sitten). Huomaa että vapaa-aikaa ei juurikaan ole, kun kaikki lehdetkin on lukematta.