1229628.jpg   1229633.jpg
Tässähän näitä on, osa lähti tänään maailmalle. Eilen lähti jo useampi paketti... Valon puute haittasi hiukan kuvaamista.

Some estonian wool, some of them are already going to the new homes.

1229683.jpg   1229691.jpg
Mm. näitä ostin itselleni, vasemmat Karnaluksista ja oikeat villatehtaalta. Hinnat olivat erittäin kohtuulliset. Vyyhtejä olisi tarkoitus värjätä. Karnaluksissa oli muuten Lanettia luonnonvalkoisena jollain parilla eurolla...

Those yarns I bought to myself.  Wool on the right side I'm going to dye.

1229637.jpg
Vihdoinkin lunta. Lumienkeleitä!!

At last we ha
ve snow!!

1229689.jpg
Jos joku jaksoi lukea tänne asti, niin näitä olisi vielä tarjolla. Pari sateenkaaren väristä, lilaa, sinistä ja harmaa-ruskea-valkoista useampi kerä. Alemmassa kuvassa olisi ylimääräistä yksi vyyhti kutakin väriä, oranssia, mustaa, vihreä-kelta-ruskeaa ja ruskea-harmaata. En nyt muista vyyhtien painoa, mutta ovat reilun kokoisia. Ainakin oranssista ja vihreäkirjavasta tulee kaksikin huivia. Pistäkää mailia jos kiinnostaa, hinta on 35e/kg. Osoitehan löytyy tuolta ylhäältä vasemmalta.

Tänään olen lähettänyt kaikki joista rahat tulivat jo, ja pari sellaista joista pistettiin kuitti. Jos muistatte, heittäkää vielä maililla että lähetys on tullut perille, en yksinkertaisesti jaksa/ehdi jokaiselle lähettää  mailia että paketit on postissa ;) Osasta taisi jäädä lähettäjän nimikin pois, mutta tiedätte varmaan mistä se tulee. Vaati hiukan mielikuvitusta pakata kerät niin, että postimaksu pysyi kohtuullisena..

1229638.jpg
I still have yarn what I don't need (last two pictures). If you are interested, send me e-mail: My email adress is on the top of the page,  left side.