Tekis mieli aloittaa vaikka mitä ihanuuksia itselle... Pääsiäisen aikana olenkin sitten aloitellut Starskyn Isoveljestä ja sinisen Samos neuleen, malli viime kesän Sabrinasta.

501707.jpg

Samos on vanhaa sinistä, jota olen ostanut alennuksesta joskus viime vai sitä edellisenä kesänä...  Keskellä näkyy muuten "sivusauman" kohta, otinpahan hassusti tuon kuvan. Starskyn ajattelin heittää väripataan kunhan valmistuu, luonnonvalkoinenkaan ei ole oikein hyvä väri taaperoiden kanssa touhutessa.

Ruskeasta seiskaveikasta en aloittanut vielä mitään, kun en päässyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen mallikuviosta. Ehkä mallikuvio joskus avautuu, kun sitä vähiten odottaa..

Taiskan blogissa (no on sitä ollut muuallakin) olen käynyt kuolaamassa Urban Arania. Siis aivan ihana. Kuukkeloin aamun mallia, enkä löytänyt sitä mistään (suomeen asti toimitettuna). Mä en varmaan saa nukuttua ennenkuin ongelma ratkeaa. Se olis just mun näköinen takkimallisena!! Ohjeen metsästys jatkuu, jos jollain on vinkkiä, saa kertoa ;)

Tänään illaksi töihin ja huomenna ristiäisiin. Siinähän se loppu pääsiäinen kuluukin. (piti sille suvun uudelle tulokkaalle ja isoveljelle tehdä jotain pientä, mutta jostain syystä se jäi? No, ehtiihän sitä myöhemminkin...)