..on taas tarjolla tiistaina 12.8 alkaen klo 17.00. Paikkana Lankakauppa Heini, jossa tapaamiset jatkuvat taas normaalisti joka kuun toinen tiistai. Tervetuloa mukaan!

Mukaan lähtee joku keskeneräisistä puseroista. Dropsin oranssi takki on aika vaiheessa, oliskohan neljä palmikkokuviota tehty. Teen siihen ohjeesta poiketen viisi mallikertaa korkeudessa, ennen kuin aloitan ainaoikean. February Lady Sweateria on neulottu reilun kerän (100g) verran, hyvältä näyttää. Tennessee pusero Sabrinasta on myös kivalla mallilla, vartalo on siis tehty kainaloihin asti ja toinenkin hiha alkaa olla samoissa mitoissa. Mutta mikähän näistä valmistuu tämän kuun aikana... nähtäväksi jää.

Kiitos kovasti laukkukommenteista, ja tietysti kaikista muistakin. Valmiiden Revontulien linkittäminen on jäänyt ihan vaiheeseen, mutta sieltä kommenteista löytyy tietysti lisää linkkejä.

Mirko, meidän iso jätkä ;) Ylihuomenna 9kk. Konttaa, mutta ryömii nopeammin. Kiipeää rapppusia, nousee tukea vasten seisomaan ja laskeutuu siitä nätisti alas. Kävelee tukea pitkin sujuvasti. Nousee itse istumaan. Nukkuu yleensä hyvin aamukuuteen ja kahdet päiväunet vaunuissa. Juttelee gää gää ja pää pää. Hihkuu, kiljuu, vastaa likkojen meteliin jollain äänteellä.
DSCN1702.jpg
Mirko, on tuesday 9 months. Not a little baby anymore....

Mukavaa viikonalkua kaikille, meillä koululaiset ovat molemmat huomisesta lähtien yläkoulussa!