Enkä mä nyt koko rahalla lankaa ostanut ;) 600g turkoosikirjavaa Samos Lollipoppia ja 200g sitä korallikirjavaa (vai mitä lie).

Rakas ystäväni Sari tuli ulos kaapista. Vihdoin, olen sitä jo pitkään odottanutkin. Tosin nytkin piti patistella, ja tein itse sille tunnukset ja hain pohjan ;) Ei tarvi kuin kirjoitella ja lisätä kuvia ;)

Tinja sai viikko sitten sen 1,5v rokotuksen, sen seurauksena nyt kuumeessa. *huoh* Eikö me nyt olla tälle viikolle jo ihan tarpeeksi sairasteltu?? Sinna alkaa näyttää siltä että ryömii kohta. Sitten onkin kivaa kun saa molempien perässä juosta :o

Kamerakin on vielä huollossa.. kaivanpa jotain piristystä tähän miehen kamerasta...

68919.jpg

Tälläisiä vierailijoita meillä.. olikohan tää joku Sepelikyyhky (mä en linnuista tiedä yhtään mitään, mies niitä bongailee)? Tai siis kaksihan niitä tässä on.

PICT0040.jpg

Tässä vielä lähempää.

Ensi viikolla mies käy Tallinnassa. Täytyy yrittää ohjeistaa sitä tarpeeksi, jos vaikka sitä vaaleaa Sardiniaa löytäisi... uskaltaisin aloittaa Starskyn ;) 

Kysympä vielä, onko lisää halukkaita neulontatapaamiseen Lahdessa? Muutama on jo löytynyt, ajankohdaksi voisi miettiä toukokuun puoliväliä? Korialla olisi 8.5 tapaaminen, haluaako joku lähteä kyytiin (siellä on se tehtaanmyymäläkin!!)?.