Moni varmaan miettii neulonko enää ollenkaan, vain keskitynkö vain lankashoppailuun.... kyllä, hitaasti mutta varmasti työt edistyy.
2741076728_117eeecb1e_m.jpg       2741075814_6e0512ccae_m.jpg
Sabrinan pusero. Vartalo-osa tehty hihoihin asti, ekaa hihaa tehty yli puolenvälin. Dropsin takki, vaiheessa.

Yes, I still knit. I hope I'll finish one of the WIP's in this month!

No juu, valmistumiseen ei auta ainakaan se, että eilen etsiessäni ystävälleni Tennesseetä kätköistäni, Ninat hyppäsivät salakavalasti puikoille ja niistähän tulee February Lady Sweater! Kuvassa näkyy myös ihanainen puikko, jolle kävi köpelösti (älä jätä niitä sohvalle kun lapset ovat kotona!!!) Tuo oli siis kiinni Tennessee-puserossa, mutta työ jatkuu Addeilla.
2740241625_92a24edd36_m.jpg
Yesterday I was looking for one yarn to my friend (from my stash), and I found this 50% merino. In a second I started February Lady Sweater, and do I need to say I love this pattern!?!

Aarteet

Niille Suvivuokoille jäi hintaa 60cnt/50g. Ei paha. Mitähän niistä keksisi? Yhteensä niitä on 40 kerää, eniten mustaa ja valkoista, värillisiä 1-5 per väri.

Etsintäkuulutus

Ystävältä puuttuu kaksi kerää vihreää Tennesseetä 374, on ollut myynnissä pari-kolme vuotta sitten. Ottakaa yhteyttä jos sinulla on ylimääräisiä keriä!

Työ

Siis kamalaa. Kaksi viikkoa äitiyslomaa jäljellä, ja sitten pitäisi mennä töihin, ihan vakituiseen. Mutta enpäs menekään. Järkky ajatus, että aamuisin raahaan kolme alle neljävuotiasta hoitoon :( Eikö voisi vähän enemmän kannustaa pienten lasten äitejä jäämään kotiin, edes siihen asti että pienin on 2-vuotias? Jos nyt veisin nuo tarhaan, tiedossa olisi useampikin sairaslomapäivä talvella, kun ihan varmasti kierteeseen päästäisiin hoitopaikan myötä. Onkohan se työnantajalle kovin mielekästä?
Niin, ja viime yönä on TAAS valvottu, Mirko oli hereillä kolmesta viiteen, ja kuuden jälkeenhän se herää uuteen päivään. Ei tarvitse mainita että ihan täysillä en käy tänään(kään). Tee tässä nyt töitä sitten joka päivä....
Vaikka jään hoitovapaalle, pakkohan mun on tehdä jonkun verran töitä, kun sillä rahalla ei yksinkertaisesti tule toimeen....