Edit: hinnat ja muut tiedot lisätty


Tuli sitten reissu tehtyä. Matkaseura oli erittäin mukavaa. Päivä oli pitkä, lähdettiin kotoa jo puoli kuusi ja noin yhdeltä yöllä olimme kotona. Kolmella autolla ajeltiin, ja vain yksi sai pysäköintisakot ;) (ei, se ei ollut meidän auto).

Ensimmäinen pysähtymispaikka oli Sadamarket, Katjan kanssa kipaistiin katsomassa yläkerrassa lankatarjonta.
                         HPIM0760.jpg
Kaksi vyyhtiä lähti jo postin matkaan, näistäkin yksi taitaa vaihtaa kotia :D Lanka on siis 100% liukuvärjättyä virolaista villaa, kilohinta 30e. Juuri tästä langasta olen tehnyt ensimmäisen Mystery Shawlin sekä vaihtohuivin Sirpaleelle.

Seuraavaksi auto Rimin pihaan, ja Katjan kanssa kipitettiin Liann Longadiin kadun toiselle puolelle ja muut menivät Rimiin. No, olihan siellä lankaa mutta ei kamalasti sykähdyttänyt...
                        HPIM0762.jpg
Mukaan lähti vain etukäteen mielessä olleet Novitan Alpakat, olikos ne nyt 3 euroa kerä.

Sitten kurvailtiin muutamat kauppakeskukset läpi, useampi tuntihan siinä meni ja iltapäivästä suunnistimme vanhaan kaupungiin. Ensimmäisenä tietysti Filatiin:
                         HPIM0756.jpg
Näistäkin osa menee tuliaisiksi... vasemmalla ylhäällä ja keskellä olevat jää minulle :D
Ylhäällä vas Aurora 100g=200m, 60% villaa 40% akryylia 3,4e,
keskellä BBB Marika Print 50g=90m 100% akryyli 1,61e,
oik Masai 100g=200m 60% villa 40% akryyli 3,4e.
Keskellä BBB Levis 50g=150m 80% puuvilla 20% dolan 2e.
Edessä BBB Jeremyä, 50g=150m 70%merino 30%akryyli 1,7e.
        
                                                                          

Kävi sitten niin, että "paikallisten tori" ja se pieni lankakauppa Põhjan varrella jäi katsomatta, joten uusi reissu taitaa olla jo suunnitteilla?!

Sinna jaksoi reissun tosi hyvin, vaikka oli kuuma ja koko aika piti siirtää autosta rattaisiin ja taas takaisin autoon. Tässä tyytyväinen matkaaja Raatihuoneen torin laidalla olevassa ruokapaikassa:
                                  HPIM0754.jpg
Mentiin tosissaankin vasta illalla syömään, päivällä ostettiin välipaloja kaupoista että jaksaa. Laiva lähti 22.00 kohti Suomea. Pitkä päivä takana, ja jututkin oli jo aika levottomia :) Hauskaa oli, kiitos kaikille matkaseurasta!!

p.s koska mun kaikki työt oli jo niin isoja ja hankalia mukaan otettavaksi, puikoille pääsi uusi (aivoton) työ :) Ehdinkin hyvin kilkutella sitä matkan aikana, kun ei tarvinnut itse ajaa.