Viime viikko meni porukan ollessa oksennustaudissa, joten en päässyt vauvaakaan katsomaan. Eli siis vaaleanpunainen Wool-myssykin on vielä sovittamatta :( Noh, toinen ystäväni sai perjantaina tytön, ja tänään menen heitä katsomaan. Tyttö syntyi nelisen viikoa etuajassa, ja mitat jäivät vielä epäselviksi.. kiireellä tein tänään pikkuisen myssyn valkoisesta Violasta hiukan muunnellen vaaleanpunaisen ohjetta (silmukkamäärät ovat samat, korkeudesta vähensin ja tein mallikuviota vähän erilailla..) Illalla sitten näemme onko tämä sopiva, liian pieni tai väärän mallinen vai mitä lie. Kaikki mitat on meinaan aika hatusta temmattuja, heh.

 HPIM0217.jpg

Eli tässä vauvan myssy, lanka Viola 22g ja malli oma. Koko toivottavasti 50cm.

Hintaa tälle tuli 44snt, siis materiaalille. Mistähän kaupasta saisi tähän hintaan mitään myssyä?? Työn hinnoittelusta onkin ollut puhetta neulontalistalla, ja jos tähän laskisi vielä tuntipalkan, niin myssy ei olisikaan enää niin edullinen.. mutta eihän kaikkea voi mitata rahassa. Sitä paitsi lahjaksi ja omaan käyttöön onkin mukava tehdä näitä käsitöitä, ei sitä tekopalkkaa tule ajateltua.

Eilen Tinjalla oli kaveri:

HPIM0207.jpg

Serkukset saivat aika sotkun aikaiseksi :) Vilho on pari viikkoa Tinjaa vanhempi, ja jännä seurata miten he kehittyvät.  Vilho on kävellyt jo pari viikkoa, ja Tinja katselikin mallia hyvin tarkkaavaisena.