vie kaikki voimat. Eli täällä keikutaan. Uusi työnkuva, opiskelu plus etätehtävät. Sairastelu, kaksi viikkoa olin ihan veto pois ja yli kahteen viikkoon tässä talossa ei tervettä päivää ollut kun tauti kiersi kaikki. Veikkausmyynnin aloitus ja siihen liittyvät kaikki oheistyöt, laskemista riittää. Siinä viime kuukausi lyhyesti. Ei ole tarvinnut vapaa-ajasta paljon nauttia. Neulominen on jäänyt tosi vähälle, mieli halajaa myös ompelukoneen pariin -mutta ei ehdi. Reilun viikon päästä taas Helsinkiin neljäksi päiväksi, sitten alkaakin jo joulutohinat töissä ja kotona. Ja tietysti etätehtävät. Hmmh. Ehkä tämä tästä joskus.

Sairastelun takia väliin jäi Korian tapaaminen ja ratikka-ajelu (ja Elmat).  Tampereelle pääsin, kiitos Nastolan ja Lahden neulojille mukavasta matkaseurasta. Tampereella tapasin muutaman blogitutun, oli oikein mukavaa. Vilkutus teille kaikille :D Mukaan tarttui lankaa ja nappeja sekä muutama joululahjajuttukin tytöille.

Tytöt tekivät myös "palkkatyötä" yhtenä iltana. Järjestelivät napit uusiin rasioihin.

Blogia en aio lopettaa vaikka harvakseltaan tämä päivittyykin. Uskon ja toivon että ehdin oikeasti vielä neuloa jonain päivänä. Blogipäivityksiä on lukematta lähes tuhat.

I've been very busy with my work now, so I haven't knit much. I hope someday I have more time.