..asiaa olis vaikka kuin, mutta en ole jaksanut kuvata mitään. Huivin ohje alkaa olemaan paketissa, ja sen kanssa ei liene ongelmia. Uusi huivikin ko. mallilla on melkein valmis, huomisella reissulla saan varmaan pääteltyä ja pääsee kuvailemaan sitä ohjetta varten.  Laitanpa tähän kuvat parin viikon takaa, ettei ihan  tylsäksi käy teksti.
841132.jpg841128.jpg
Neiti on jotain 90cm:n paikkeilla, joten onhan tuolla auringonkukalla mittaa..

Tiesittekö muuten että kun englannista tilaa lankaa torstai-iltana, se on tiistaina postilaatikossa? Pikkasen nopeaa toimintaa. Kiitos vaan eräälle bloggaajalle tästä lankeamisesta ;) Silmukat on jo luotu ja katsotaan eteneekö tuo huomenna...

Jep, eli huomenna siis ostoksille etelänaapuriin. Kuinka ihanaa että saa rauhassa neuloskella laivamatkat!! Ostoslista on pitkä, toivottavasti muistan kaiken! Kirjat on muuten varattuna kaikille hihkaisijoille, joten voitte vaikka laittaa mun mailiin yhteystietonne, pääsen nopeammin lähettelemään niitä. Kuluineen siitä tulee n. 10e, laitan sitten perjantaina teille tietoja tulemaan.

Flunssa iski ja tässä on nyt kärvistelty viikko. Ärsyttävää. Onneksi ei tarvi miettiä työntekoa. Terkkuja muuten lastenvahdille, laita viestiä jos tarvit jotain väriä villaa. Unohdin ihan kysyä :)

Tomorrow we are going to Tallinn. I'll need some wool, books and needles. There is so many places where I want to visit, more about this at weekend.