Hämmästyneenä olen lueskellut muiden messuostoksia.. missä ihmeessä mm. ne euron kerät oikein oli, kun mä en niitä nähnyt?? Muutama olisi varmasti lähtenyt mukaan. Tosin markettien asiakkaana en vielä oikein ymmärrä kaikkien lankojen päälle.. Toistaiseksi kun tuota Novitaa on tullut enimmäkseen käytettyä. Täytyy varmaan seuraavalla messureissulla pyytää joku kokeneempi messukävijä seuraksi, että saan bongattua tuollaisia ostoksia :) Ei sillä että langasta olisi puutetta.. taitaa olla hahtuvat mukaan lukien jo yli 40kg varastossa, en todellakaan uskalla enää laskea!! Mies oli kyllä hiukan hämmästynyt kun sanoin voivani kävellä satamaan auton luo, eikä heidän tarvi koukata minua messujepaikan edestä.. luuli varmaan että kainaloissa roikkuisi kilokaupalla lankoja, enkä jaksaisi enää kävellä muuutamaa sataa metriä, hih.

Ihanassa aamussa olikin juttua ponchoista.. Täytyypä jossain vaiheessa tehdä tytöille sellaiset verkkoponchot. Lupasivat muuten laittaa ohjeen Ihanan aamun nettisivuillekin.

Vittadini on edistynyt, eilen tein kaula-aukon alun ja nyt työ jatkuukin tasona. Ja edelleen väri on mahtava!! Muuta en sitten ole tehnytkään, olo on ollut aika kurja. Niin, paitsi sunnuntaina sain uuden neulontanurkkauksen ;) Meillä kun on tooooodeeeellla pieni olohuone (kuten monessa muussakin rintamamiestalossa), jossa on sohvien lisäksi tietokonepöytä, Tinjan lelut ja tietysti tv, niin ahdastahan täällä on. Toistaiseksi mun käsityötä ovat kummallisesti vallanneet sohvien välissä olevan nurkan, joka onkin sitten ollut kamala sekasotku. Nyt sain sinne korkean hyllyn, jossa viisi tasoa. Sinne olenkin nyt asetellut uudet Unikkokansiot ja käytössä (??) olevat neulelehdet, alas sitten keskeneräiset työt. Ja hylly siis nimenomaan on nurkassa, johon Tinja ei ainakaan toistaiseksi kamalan helposti pääse.

Ajattelin nyt keskittyä pelkästään tuohon Vittadiniin, kunnes se on valmis. Toisaalta Mystery Shawl kiinnostaisi kovasti, mutta en tiedä pääseekö ykköseen enää edes mukaan. Ja onko mulla siihen sopivaa lankaa. Ja tajuanko ohjeesta yhtään mitään...