Posti toi mieluisia yllätyksiä :D SNY on ilmeisesti ajatustenlukija, koska paketti oli kovin mieluinen!
HPIM1235.jpg
Syksyinen sienikortti, lempisuklaatani sinisen ohella (huom, vielä avaamatta vaikka posti tuli jo pari tuntia sitten...), virkkuukoukku bambua, sellaista mulla ei vielä olekaan (koko 4, joka onkin ollut käytössä viime aikoina paljon!), bambulankaa ja käsintehtyä saippuaa. Kiitos paljon SNY, kaikki olivat mieleisiä juttuja!!

Postista tuli myös lappu,että uusi leluni on noudettavissa. Tositoimiin pääsen kylläkin vasta perjantaina, kun liittymä aukeaa. Päätin siis vaihtaa liittymää vihdoin ja viimein, ja netin kautta tilasin puhelimen+liittymän lähipostiin. Paketti sisältää 3000min kuukaudessa puheluita Saunalahden, Elisan ja Kolumbuksen liittymiin sekä puhelimen niinkin edullisesti kuin 16,95/kuukausi, muihin liittymiin soittaminenkin on suht edullista. Nähtäväksi jää onko edullisempaa kuin Soneran laskut, mutta luulisin näin ;)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :D Ainiin, pikkuisten synttäritohinat lähenee, kuten myös 100 000 kävijää blogissani (WAU). Eiköhän siinä ole arpajaisten paikka,mutta palataan siihen tarkemmin ensi viikolla....