Mä tarvin kerran pari viikossa pienen hengähdytauon. Eli kauppaan, kaverille kahville tai kirjastoon hetkeksi, ja yksin! Puoli tuntiakin riittää ja jaksaa taas kummasti touhuta lasten kanssa Eilen käväisin sitten lähikirjastossa selailemassa käsityölehtiä, ja mukana lähti "muutama" lehti joista ajattelin napata ideoita. (meillä ei saa kuvia, joissa ei näkyisi vähintään Tintin varpaat...)

                                    32621.jpg

Siis JO ensi viikollahan alkaa dieetti!! Sitä ennen pitäisi vielä hakea se kerä uutta Nalle Coloria, joka kuuluu puolestaan olympialaisten ohjelmaan. Niin, muutama päivä olisi aikaa tehdä huivi 7-veljeksestä valmiiksi, että pääsisi aloittamaan dieetin suht puhtaalta pöydältä. (ai mikä? oman paidan hihan alku?? jäähylle..)

Dieetin suunnitelmia: Lollipopista takit, ehkä hatutkin tytöille. Silmukkamäärät valmiista mallista, mutta jotain omaa räpellystä niihin tulee. 10.2 alkaa olympialaiset, ja silloin puikoille hyppää Mystery Shawl 1. Muistatteko sen ihanan sinisen langan, josta oli tulossa takki miehen tytölle... joo, ei tullut, kun oli liian pieni. Puran sen viikonloppuna ja teen uuden. Voi miksi ihmeessä en mitannut kunnolla aikaisemmin?? Onneksi ei mennyt kuin muutaman illan työ hukkaan. Idea Wool/Nalle Colori-pipoihinkin olisi, mutta uskallankohan aloittaan mitään kirjoneuleprojektiä ensi kuulle? Toisaalta palkintosijoille ei ole toiveita, joten kai se sama on räpellänkö hitaampaa vai nopeampaa työtä ;) Muuta mä en nyt keksikään... pitäisi kyllä olla kunnon suunnitelma ja riittävästi töitä, jos joudun miettimään mitä seuraavaksi tekisin, menee siihen turhaa aikaa. Yhdeksi helpoksi työksi (Ilu kutsuu sitä KTV:ksi) voisin aloittaa omat säärystimet. Katsotaan nyt sitten mitä tulee... Taidan täsmentää suunnitelmaani viikonloppuna.

Lopuksi vielä kysyisin; onko resorineule nopeampaa sukka- tai pyöröpuikoilla kuin tasona? On meinaan tosi nihkeää se hihan tekeminen, ja alkoi jo tuntumaan että se olisi pitänyt tehdä tasona :o  

Ja vielä; jos mies sanoo että on kohta kotona, niin milloin se on?  Puoli tuntia? Tunti? Viisi tuntia? Kertokaa.... Jos mä sanon että kohta, niin takuuvarmasti olen puolen tunnin sisällä kotona (olettaen että matkaan menee n. 10min). Mä kerron kohta mitä se omalle miehelle tarkoittaa. Kohta. Jes.  Vastaus:5 TUNTIA. Että sillä tavalla meillä.