Mulla oli ylhäällä parin lankakaupan osoitteet, mutta Karo-Stoffea en kyllä löytänyt siitä osoitteesta mikä mulla oli?! No, An der Obarkantella oleva Prünkist kyllä löytyi, ja mukaan päätyi täysi kassillinen lankoja. Jos joku on sinne menossa, niin liike todellakin löytyy An der Oberkantelta, Lange Stasse 9:n kohdalta. Itse jouduin oikein etsimään sitä.. Tarjolla ei kuitenkaan ollut niin paljon lankoja, kuin nettikuvien perusteella luulin. Lana Grossaa oli paljon, ja osa olikin jossain tarjouksessa. Tässä eka satsi:

1672.jpg

Takarivi vasemmalta oikealle: Kahta eri väriä Lana Grossan Cotton Multiringeliä (5,95e), kahta väriä Lana Grossan Basics Stop Printiä (2,25e)ja kahta väriä yllätys, yllätys Lana Grossan Basics Venetsia Coloria (2,95e).

Eturivi: Lana Grossan Merino 2000 Print (3,5e), kahta väriä Lana Grossan New Cotton Printiä (3,5e), Mignon Printiä (hinta tais olla 2,95e)ja Brazilia Fantasy Color (3,5e).

Ja sitten "tavallisista" kaupoista:

1673.jpg

Takana Peterle Wollen Sara (1,99e), kahta väriä Filigran Multicolor (2,99e) virkkauslankaa. Edessä Peterlen Sommerhit puuvillaa (1e) ja öh, jotain Catania Color puuvillaa (2,49e) kolmea eri väriä.

Ja muutakin siis löytyi. Parhaita vaatelöytöjä tein Warnow Parkin Takko ja Kik-liikkeissä.  Jälkimmäinen taitaa olla ns. halpakauppa, siellä oli vaatteita 3e ylöspäin ja kaikkea muuta "roinaa" laatikoissa esillä. Sieltä löytyi edullisesti vaikka mitä. Tosin ennen ostin itselleni housuja ja kaikkea muutakin, mutta tällä matkalla mukaan tarttui pääasiassa vauvan vaatteita?! Kumma juttu... ;) Koululaisillekin löydettiin kivoja ja edullisia kesävaatteita.

Tietysti kävimme läpi myös Lidlin ja Aldin, ja muutama kassi niistäkin lähti Suomea kohti. Ainoaa kelpuuttamaani hiusväriä (liven R37) löytyi jostain marketista alle 5e, Suomessa hinta 7,5-9,5e. Tuttipulloja, tutteja ja vaippoja sekä muutama lelukin tarttui mukaan.

Niin, ja Visa käy todella harvassa paikassa.. Virossa kun sillä voi maksaa melkein missä vaan! Outoa, mutta onneksi oli käteistä tarpeeksi mukana.. Palvelu oli kuitenkin todella ystävällistä!! Etenkin siellä lankakaupassa.  Yritin epätoivoisesti vääntää aina saksaa, kun olen todennut että monikaan myyjä ei osaa/halua puhua englantia. Ja hyvin siellä pärjättiin. Oli mukava matka kaiken kaikkiaan, ja kesällä sinne voisi suunnistaa uudellen jos tulee matkoja tarjolle sopivaan hintaan!!