niin se taas vierähti kuukausi, ennenkuin tänne pääsin päivittelemään. Ihan ekaksi huomautus kommentoinnista, olen joutunut taas laittamaan sen hyväksynnän taakse, koska roskapostia tulvii ja tulvii. Joten älä ihmettele kun kommenttisi ei näy heti.

Kissojen yö -tapahtumasta muutaman sananen... Minä tosissaan vietin siellä kolme päivää, ja viihdyin oikein mainiosti. Perjantaina vietin muutaman tunnin neuloen, seurustellen ja kertoen kysyjille harrastuksesta, langoista jne. Nelisenkymmentä ihmistä kirjoittin nimensä ylös, joten ihan mukavasti jo silloin kävi porukkaa. Ompelukoneita oli pöydillä muutama, ja lauantaina nappasinkin pari kankaanpalaa mukaan. Halusin ommella käsityöpussin Hannan ohjeiden mukaan, ja innostuinkin taas ompelusta ihan täysin :)

Tämä ensimmäiseni lähtikin sitten pitkälle matkalle pohjoiseen (muutaman muun tuliaisen kera), Tarjan käyttöön.

Launtaina vietin aikaa Kissassa iltaan asti, päivällä oli erittäin maittava ruoka kohtuuhintaan, joten hyvin jaksoi :D

Sunnuntaina palasin vielä paikalle muutamaksi tunniksi, shoppailin vähän lankaa ja opetin Tuulalle isoäidinneliön virkkausta. Aivan upea tapahtuma, toivottavasti puuhanaiset jaksavat järjestää uudestaan.

No tuon pussukan ompelusta innostuin ihan valtavasti, ja olenkin ommellut sen jälkeen lähes joka päivä. Ja ehkä vähän shoppaillut,  Alestalossa ja etsyssä. Kyllä nää mun harrastukset on sitten halpoja...

Kässäpusseja.

Pussukoita.

Lisää pussukoita, vähän isompiakin..

Lisää pienempiä...

Ja taas vähän isompia. Kuten huomaatte, mulla on tapana jumiutua johonkin juttuun pidemmäksikin aikaa... :D

Nyt odottelen niitä uusia kankaita maailmalta, jänskää!