Pikkuneiti 5kk sai kaksi ensimmäistä hammasta pääsiäisen kunniksi ;) Onneksi tulivat suht helpolla, tuoreessa muistissa kun on Tinjan kulmahampaat..

Vein kamerani huoltoon keskiviikkona, joten uusia kuvia tulee harvakseltaan. Tässä viime viikon juttuja (ei neuleaiheista kun ei ole oikein mitään esiteltävää..)

Tinja istuttaa rairuohoa tärkeänä (niih, vähän myöhäiseksi jäi mutta on ne nyt vähän kasvaneet ;)

65237.jpg65239.jpg

Tässä sitten herkkua... sain ystävältäni jokunen aika sitten ihanan salattikastikkeen ohjeen, jonka jälkeen tässä talossa on syöty salaattia lähes päivittäin. Olikohan tiistai, kun tein feta- ja kinkkusalaatit.

65233.jpg

Salaattikastikkeeseen tulee mm. sinappia, öljyä ja mausteita. Aivan taivaallista :D En olisi uskonut että itse pystyy tekemään niin ihanaa kastiketta (niinpä, miksi ei pystyisi?). Fetasalaattiin laitoin fetaa, jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkun puuttuessa keltaista paprikaa. Kinkkusalaatissa on jäävuorisalaattia, tomaattia, suolakurkkua, kukkamakaroonia, oltermannijuustoa, kinkkua ja herne-maissi-paprikaa. Erittäin herkullista ;)

Erittäin hyvää asiakaspalvelua sain Pirkalta viikko sitten. Lähetin sinne mailia kun kaipailin Muumipuseroiden ohjeita. Muistin että joskus kun isommat olivat pieniä, lehdessä oli pariin puseroon ohjeet. Lähetin siis mailia, vastaus tuli seuraavana päivänä ja ohjeet postissa seuraavana arkipäivänä.

Neulomisrintamalla ei mitään ihmeellistä. Samos pusero on ollut koko viikon samassa vaiheessa, Jannin jakku purettu eikä aloitettu uudella mallilla, mutta sellaista harmaa-valkoista Antonellaa olen kuluttanut yhteen Modassa (2/04?) olleeseen reikäiseen puseroon. Nyt laittamaan lapsia nukkumaan, että pääsee neulomaan kaikessa rauhassa. Huomenna tuleekin veli perheineen ja kotiuttaa samalla isommat lapseni. Seuraavana yönä meitä onkin täällä 11, joten kiirettä pitää ;)