15809.jpgHPIM0432.jpg

Tässä jo joskus vilautettu paita miehen tytölle, Lauralle. Lankana 7-veljestä, menekki taisi olla 500g. Oikealla myös aikaisemmin esitelty kolmiohuivi Jussista, ohje Kauneimmat käsityöt 2/05.  Langan sävyero ei luonnossa ole noin selkeä. Ja se meni siis anopille.

HPIM0754.jpgHPIM0682.jpg

Oho, Wawy tuli kahteen kertaa kuviin :) Eli vasemmalta; Wawy miehen tytölle Heidille, lapaset omalle pojalle Jonille, sitten Wawy ja samaa sävyä kämmekkäät veljen vaimolle, vihertävät kämmekkäät veljelle, kirjavat hyvälle ystävälleni Tarjalle.

HPIM0697.jpgHPIM0695.jpg

Pipo veljen pojalle Vilholle, mallina Tinja. Lanka Novitan Loopy (kirjoitettiinkohan se noin?) ja 7-veljestä. Tuli aika paksu pipo ;) Tehty sellainen suora kappale, kurttasin korvat ja sitten tein nuo sitomisnauhat viimeiseksi.

Sitten puuttumaan jäi kuva huovutetusta korvapiposta, pakkasin sen niin tohkeissani että unohdin ottaa kuvan. Mutta niitähän on vilissyt vähän useammassakin blogissa viime aikoina. Mies sai lahjaksi Isoveli-kerän, jossa luki: Et ehkä näe että tässä on kämmekkäät. Mutta ne valmistuvat pian ;)

Minähän aloin suunnittelemaan näitä joululahjoja jo juhannuksena. Ensimmäinen Wawy valmistuikin  heinäkuussa (suunnilleen ainakin), mutta lopputulos oli näin laiha :( Nyt alan heti pyhien jälkeen tekemään ensi vuoden lahjoja...

Linkitykset ja tarkat tiedot jäivät nyt vähille, kun sylissä kitisee Sinna. Jos kaipaat jotain tietoja, kysäise ;) Nyt täytyy taas mennä..