Maanantaina ajeltiin Katiijan kanssa Korian tapaamiseen. Samalla katsastettiin syksyn uutuuslankoja. Huh. No miellytti mua sentään jättiraidan sinisävyinen uutuus sekä Isoveli Colorin samainen väri. Ja täytyy sanoa että sekä luonnossa nähty värikartta sekä netissä oleva eivät todellakaan anna mitään viitettä oikeistä väreistä. Luonnossa näin värikartan n. kuukausi sitten, eikä mikään näyttänyt hyvältä... Nyt vielä odottelen että lehti tulee ja näkee minkälaista jälkeä ko. langoilla tulee.. Ostin kuitenkin 300g Floricaa värjättäväksi, nehän maksavat siellä vain 1,3e/50g.

Mutta kauhistuksen kauhistus. Uutuuslanka Jenga maksoi jotain 8 euroa!!! Kääk. No, minä ostin Tallinnasta n. vuosi sitten täysin samanlaista lankaa, paksuus ja koostumus aivan samat, hintaa oli  alle 1,5e kerä.

HPIM0607.jpg

Uusi Moda tuli eilen. Ei mitään! Ei yksinkertaisesti mitään. No ehkä se mohairneule... mutta tuskin teen. Ja huivi oli ihan ok. Mutta ei mitään maatamullistavaa. Plaah.

Huivivaihdon huivi ei ole vielä puikoilla. Vaatii hieman suunnittelua vielä. Sain eilen yhden Rose-pipon valmiiksi, toinen pitää vielä tehdä koska deadline painaa päälle. Sitten huivi pääsee työn alle ;)