Edit: Ullan ohjeet ovat esikatselussa jäsenille, ja samalla kansikuvaa voi äänestää lauantaihin asti. Aivan upeita, mahtavia malleja tulossa ja paljon, olkaa valmiita!! Sunnuntai-iltana uuden numeron pitäisi olla valmis, koostajilla on kyllä tällä kertaa iso työ.

Kolme ekaa vihjettä on nyt tehty, uutta jään odottelemaan.... on niin harmaata, että kuvia oli tosi vaikea ottaa. Värit ovat jälkimmäisessä vähän paremmat. Väri vaihtuu juuri tummaan punaiseen, aivan upeat sävyt oikeasti.
HPIM3898.jpg
First three clues are done, now just waiting for next one. Here is so dark now, that colors are not right... better in second photo. Next color is dark red ;)
HPIM3900.jpg
Urban Aran on kuivumassa. Menee ikuisuus. Ehkä laitan sen illalla saunan jälkilämpöön, että huomenna pääsisi kiinnittämään vetoketjun. Jos kuvia ei tule viikonloppuna, olen polttanut sen....

Eilen oli neuvola ja siellä kaikki ok. Kahdessa viikossa sf-mitta oli kasvanut 5cm, tosin vauvakin on kääntynyt pää alaspäin. Nyt mennään jo alakäyrällä sentään... Täytyis kai alkaa penkomaan vaatteita, viikkoja tänään 34+2.

Tässä vielä jokin aika sitten valmistuneet pipot isommille lapsille.
HPIM3863.jpg
Malli: Jaques Cousteau
Lanka  Kolibri 100% akryyli 50g
Muuta: silmukoita 130 puikot 4

HPIM3865.jpg
Malli: Rinsessa-pipo
Lanka: Helen 50g 100% akryyli
muuta: silmukoita  120  puikot 3,5

Some time ago I finished those hats for my older kids, but I haven't time to show them. Urban Aran is still wet, maybe tomorrow I can sew zipper. If you don't see photos of UA at weekend, I have burned it....

Ja lopuksi... jos 2v on hiljaa, tekee ihan taatusti pahojaan....
HPIM3870.jpg
If 2 years old is quiet for a while in other room, she is doing something very interesting....