Jossain vaiheessa  viime viikkoa valmistui Mirkolle kesäpipo. Vähän lyhyehkö, mutta kesäkäytössä varmaan ihan ok.
2626767253_7052f14a58_m.jpg
Malli: Karviaismarja / Gooseberry Hat, 50 Villapeikkoa
Lanka: Jotain puuvillaa, n 35g
Puikot: 3,25/3,5mm, silmukat ohjeen mukaan

Pojan mitat viime viikolta, 7,5kk  71cm ja 8,5kg. Meillä on neuvola vain parin kuukauden välein, lienee katsovat ettei ole aihetta käydä joka kuukausi. Tällä kertaa piti mitata pituus kahteen kertaan, kun ei tätikään meinannut uskoa.

Kuvassa mukana Tarjalta Mirkolle matkannut suloinen Dino, joka sopikin pojan asuun mainiosti ;) Tarjan paketissa oli muutakin mukavaa, olen kynsin ja hampain joutunut pitämään paketista kiinni, kun pikkuneidit ovat sen kimpussa...  Viime viikolla saapui myös lankaa Rachelin avustuksella Knit Picksiltä, kuvia näistä lähetyksistä myöhemmin.

Mies rakensi värjäyspisteen ulos, siellä odottaa viimeiset lupiiniliemet. Mulla vaan taitaa loppua värjättävä lanka ennemmin kuin into ;) Onkos joku värjännyt raparperilla? Mitä puretusaineita? Tällä hetkellä mulla on vain alunaa ja viinikiveä, onnistuisiko niillä?

I finished this hat for Mirko last week, very nice and easy pattern. I have reseived two parcels also, and I will show them later.

UUPS. Eilen oli pieni kaupunkireissu isomman pojan kanssa. Ei ollut Tennesseetä Tarjoustalossa eikä Prismassa. Cittarissa hinta on aika kova, ja viime viikolta muistin että Euromarketissa oli vain kolme harmaata kerää... Anttilassa olikin 8 kerää hintaan 3,5e, joten 7 nappasin mukaan siihen Sabrinan puseroon. Olishan se ikävää jos jäisin ilman... tai maailmasta loppuisi muutkin langat....  :D