Drops 106-24, kiva yksinkertainen malli, 20s=10cm.
Drops 105-35, mietintään 21s
February Lady Sweater, pakko tehdä. 18s, soveltaen vaalealle Bambu Plussalle?
Bella Paquita. Sytyin vasta kun näin valmistuneita Ravelryssä. Ohjeessa ei näytä mieleiseltäni.
Isabella. 27s. Aika mukava, mutta osui silmiini vanhemmasta Novitasta samantyyppinen pusero Samoksesta, joka taitaa mennä harkintaan. Mullahan menee hermo tollasen 27s=10cm kanssa ;)

Aloitin tunikaa nyt soveltaen sitä sun tätä. Ehkäpä siitä tulee hyvin yksinkertainen,pitkähihainen, aavistuksen tunikamainen kesäpusero. Väri on niin ihana, että jäin miettimään tarvitseeko se sen ihmeempää kuviota... Esim pitsinen pystyraita ei ehkä ole mun pituudelle paras vaihtoehto varsinkaan pidemmässä neuleessa. Ehkä jotain poikittaista jujua keksin. Katsotaan.

No mutta tämä Cable Luxe Tunic. Ihana.
Dropsilta villapusero, 16s (Karnaluksista ostettua Mamboa...), ei vielä suomeksi mutta sujuuhan tuo englanniksikin. Pakko tehdä.
Titania, kaunis malli, voisi tehdä vähän pidempänä, 20s.
Silver Belle 20s. Mallikuvassa ei sykähdyttänyt, mutta Ravelryn kuvista läytyi uusia ulottuvuuksia. Eli pituutta lisää tähänkin..
Mariah, 20s. Ollut listallani jo pitkään, mutta aioin kyllä tehdä.
Noita Dropsin mallejahan on älyttömästi. Ravelryn jonossa mulla niitä on monta kymmenetä. Tuskin nyt kaikkia toteutan, mutta ideoita napsin. Suosittelen vierailua siellä, kauniita, sovellettavia malleja.

Lehtien malleja en nyt jaksa kaivaa, kun juuri siivosin ne pois. Novitalta löytyi muutama malli, pienillä muokkauksilla, samoin Modasta. Paitsi tämä yksi kuva:
1682358.jpg
Sabrina 5/08. Tää on AIVAN pakko tehdä. Siis mahtava. Heti kun löydän alesta harmaata Tennesseetä, pääsee puikoille ;)

Arvonnan tuloksia huomenna.

I added few links to patterns what I'm going to knit. Some day :)