No niin, nyt on talo hiljainen eikä lahkeessa roiku kukaan. Taikajakku oli ihan kiva tehdä, tosin jo pohdin olisiko silmukoita pitänyt olla enemmän.. mutta Ninni totesi että Teddy tuppaa venymään käytössä, joten eiköhän tuo ihan hyvä ole. Kiinnityssysteemiä en vielä ole päättänyt, tai voi olla että en sellaista laitakaan. Nappi on oikeastaan ainoa vaihtoehto, koska mitään neulallisia juttuja ei voi laittaa noiden pikkuisten takia. Toisenkin taikajakun voisi tehdä,mutta mistään Nallesta en sitä ala väsäämään. Aika aivotonta tekemistä, eikä mielenkiinto meinaa riittää edes siihen toiseen resorineuleeseen.... (no se paita jonka yläosa tehdään hihasta hihaan).

Nyt sitten olen pähkäillyt mitä alottaisi.. paremman puutteessa aloin käyttämään viimeisiä varasto Teddyjä, pipoja on jo yksi valmiina ja toinen paria senttiä vailla. Joo, pipoja ja kevät tulossa :o No onneksi nuo pipot taitavat mennä ensi talvenakin. Kuvia voisin yrittää ottaa huomenna, kun ollaan lähdössä kylään tyttöjen kanssa. Ei meinaan onnistu tuo pipon kuvaaminen Tinjalla sisällä. Niin, muutama idea olisi mitä tekisin seuraavaksi, mutta kun pitäis tehdä mallitilkku eikä yhtään hotsita.... Lankoja olen kyllä hypistellyt kovasti, melkein kaikki lankalaatikot on avonaisina yläkerrassa ;) Olishan mulla tilauksessa parin pikkutytön kevätponchot, mutta en ole vielä päättänyt minkälaisen yläosan niihin tekisi.

En muuten kirmannut lankakauppaan heti ekana sallittuna päivänä... lauantaina kyllä ostin Prismasta muutaman kerän sinistä ja vihreää Samosta, joita mulla onkin tuolla kaapissa odottamassa. Molempia puuttui pari kerää että riittäisi yksiväriseen kunnon paitaan, nyt sekin asia on siis kunnossa. No, kaipa se kipinä jostain tulee? Siihen asti tehdään pipoja!!