Eilisessä tapaamisessa oli yllättävän monta osallistujaa. Olipas mukavaa kun uusiakin ihmisiä oli uskaltaunut joukkoon, toivottavasti ensi kerrallakin osanotto on yhtä runsasta! Kiitos kaikille mukavasta illasta.

Aamulla ylös noustessani huomasin että syksy on saapunut. Pihalle oli ilmestynyt kamalasti lehtiä :( Oikealla näkyy valtavan koivun talon puoleinen haara. Koivu on oikeasti ihan tajuttoman iso, se on kaatolistalla ensi vuonna. Tekee meinaan pahaa jälkeä jos kaatuu itsekseen!
HPIM3560.jpg  HPIM3559.jpg
Autumn is here!!!

Te näette tässä kasan lankoja, mutta minä näen rattaat! Eli sovittiin siis että rahan sijasta maksan kaverille rattaat langalla. Tässä nää nyt olis Anu, ilmoittelehan miten olet kotosalla. Tullaan sitten käymään kun on auto käytössä.
HPIM3556.jpg
You might seen here yarn, but I see Gracos for twins ;) (not new ones, but model is same). We made a deal with my friend, I buy estonian wool for her so we need no money.

Yesterday we had  a knitting meeting here in Lahti, it was very nice to see so many new people this time!!

Nimeä voi vielä ehdotella huiville edellisessä postauksessa. Ja Kati, tuohon mallikappaleisiin on käytetty 150-200g virolaista villaa 8/2 (125tex x 2). Metreistä ei varmaa tietoa, mun mielestä joku sanoi että 100g=400m?