Homman nimi: Kirjoitan Tuitun haastamana merkinnän, jossa paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään blogissaan saman. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Vessapaperirulla

Sen on ehdottomasti oltava oikeinpäin, eli paperin pää tulee yläkautta eteen. Voi sitä onnetonta joka sen laittaa väärin päin.

2. Kolikot

On tarkistettava ennen pois antamista  minkämaalainen kolikko on. Pari puuttuu toisesta sarjasta "peruskolikoita" ja aika paljon on kertynyt niitä, mitä ne nyt on, juhlarahoja?

3. Kaupassa käynti

Siellä kuljetaan tietyssä järjestyksessä ostoslistan mukaan (kuten Susannakin), muuten mitään ei löydy. Vieraissa kaupoissa ei käydä hermojen säästämiseksi ;) Lankahylly ja vaateosastot pitää tarkistaa, vaikka mitään en olisi hakemassakaan eikä olisi varaakaan. Joka kerta.

4. Oma aika

Lasten nukkuessa yhtäaikaa ei todellakaan siivota tai tehdä muita kotihommia. Se aika on vain itselleni; syömiselle, käsitöille ja surffamiselle.. Tai sitten otan torkut.

5. Lukeminen

Illalla ennen valojen sammuttamista on luettava kirjaa, sivukin riittää. Muuten menee ihan pyörimiseksi... Aamupalalla luen päivän lehden, saatan jopa imettää, syödä ja lukea samaan aikaan ja vielä siinä sivussa työntää puuroa Tinjalle. Syödessä luen mainoksia, ilmaisjakelulehtiä tai kuvastoa, myös aikakausilehdet käy, mutta kirjaa vain jos mitään edellämainittuja ei ole. Silloin en lue, kun koko perhe on syömässä samaan aikaan. Saatan myös surffailla syödessäni, jos luettavaa ei ole. Jotain on kuitenkin tehtävä siinä ohella.  

Luulen kyllä että mulla on omituisempiakin tapoja, mutta en nyt millään keksi...

Heitän haasteen Päiville, Kvillalle, Mursuliinalle, Pirrelle ja Marille.