Melkein viikon hiljaisuus takana, en oikein tiedä miksi ei ole ollut intoa kirjoitella. Perjantaina oli tarkoitus päivitellä, mutta ei netti ei pelittänyt. Eilen aamulla sitten tajuttiin että vika olikin modeemissa (tai mikä lie, no se mistä se linja tulee) ja taas toimii. Satutin viikolla varpaani, ja se on ollut tosi kipeä ;( Siitä huolimatta olin yhden päivän töissä,muuten aika onkin mennyt tässä kotosalla.

Välipalaksi tein pari huivia :) Piti oikein käydä Tiitsan sivuilla vähän muistelemassa miten käännökset tapahtuu, ja kyllä se siitä muistuikin sitten.

HPIM1149.jpg

Lanka Red Heart Mozart, sininen 78g ja oranssi 70g. Niitä Salomonin solmuja siis, jos joku ei vielä tiedä Riittoisaa lankaa, kolmesta kerästä saa näin ollen kaksi huivia ;)

Icarus on edennyt chart kolmoseen, nyt vaan pelottaa että riittääkö lanka (johanneksen pellava)... täytyy kainosti kysellä josko Katiijalta saisi apuja jos tulee hätä, toin samaa lankaa hänelle tuliaisiksi Porvoosta. Huivista tulee iso, vaikka lanka on tosi ohutta ja puikot 3... nyt jo korkeutta on n. 90cm ja leveyttä yli 180cm.

HPIM1148.jpg

Se Samos-paita johon haeskelin Sandraa/Sabriinaa olisi aika hyvällä mallilla, mutta se jäi jotenkin nurkkaan häpeämään alkuviikosta eikä ole sieltä ryöminyt esiin vielä :o.

Maaruselta tuli palkinto, kaksi kerää Kitten Mohairia. Pääsen vihdoinkin kokeilemaan sitä, kiitos vielä kerran paketista, kuvan unohdin ottaa,mutta eiköhän tuo puikoille pääse jossain vaiheessa!! 

Löysin äsken kommentteja aikaisemmissa postauksissa, kiitos niistäkin. Annukka oli kysellyt kuinka voisi oppia tekemään puseroita....no, kannattaa aloittaa ihan simppeleistä malleista, kyllä se siitä lähtee. Neuvoja on netissä monessakin paikassa ja kirjastosta voi lainata jonkun perusteoksen tueksi. Yahoon neulontalistalta, Ihan Itsestä ja blogeistakin voi kysellä neuvoa, jos sormi menee suuhun ;)

Joo ja torstaina on sitten taas neulontatapaaminen Lahdessa! Itse pääsen vasta 17.30 töistä,tulen suoraan sieltä sitten Heiniin. Olikohan tässä kaikki?? No, palailen linjoille jos jotain jäi sanomatta..