Piti tuossa eilen kirjoitella vähän enemmänkin, mutta neiti aurinkoinen ei ollutkaan kovin aurinkoinen.. normaalisti nukahtaa mukisematta ysiltä, mutta eilen huusi 21-23.30. Hampaat kenties tulossa. Tuli ihan mieleen "vauva-aika", kun Tinttiä kannettiin pari kuukautta melkein joka ilta muutama tunti :(  No, onneksi yö meni ilman kitinöitä.

Aloitin blogini siis muutama viikko sitten. Yllättävän kivuttomasti tämä sitten kävikin. Kuvat on helppoja lisätä, ja suomenkielisenä kaikki käy nopeammin. Mulla kun ei ole aina aikaa istua tuntitolkulla koneella.. Ensimmäinen kompastuskivi oli blogiringin laatikon saaminen sivulle. Aikani ihmettelin ja lähetin mailiakin.. Ziina sitten selvitti minulle kuinka se onnistuu. Kysymys olikin vain yhdestä hiiren klikkauksesta.. mistäs olisin voinut tietää että "vaihda koodinäkymään" pitää painaa ennenkuin tekstin liittää kenttään..höh. Yritin kyllä vaihtaa tekstin liittämisen jälkeen, mutta ei onnistunut niin. Eli suuri kiitos Ziinalle. Sen jälkeen kävijälaskurin liittäminen sujui saman ohjeen mukaan ;) Nyt koitan tähän viestiin lisätä linkin.. tuonne loppuun.. Toivotaan että onnistuu!!

Mietiskelin tuossa toissa iltana että onneksi en ole vielä hurahtanut nettilankakauppoihin. Muutamassa olen käynyt katselemassa, mutta vielä en ole innostunut tilaamaan mitään. Ongelmana koen sen, että en näe minkälaista jälkeä langasta tulee. Siis osastahan on valmis sukka tms vieressä, mutta osasta langoista ei mitään tietoa millälailla ne on värjätty. Moniväriset langat kiinnostaisivat kuitenkin kovasti.. Ehkäpä valmistajien sivuilta löytyisi lisää infoa, mutta se aika.. en jaksa käyttää tuntitolkulla aikaa etsimiseen, eli toistaiseksi olen tyytynyt ihan oikeisiin kauppoihin (jossa lankaa saa myös hypistellä). Visa on tullut hankittua matkustelun takia, mutta toistaiseksi nettiostokset ovat rajoittuneet Roguen ohjeeseen ja tähän:

1154.jpg

Täytyy myöntää että ei ollu mikään halpa ostos! Täältä tilattu.

Nyt odottelemme jännityksellä saammeko Saksan matkan sopuhintaan. Voi nääs olla että kahden viikon päästä olemme lasten kanssa Rostockissa shoppailemassa ;) Juuh, ja lankadietti on matkan ajan tauolla!!

Jes, linkki onnistui. Mustahan tulee hyvää vauhtia nörtti *hih*!!!!!