Eli Tinja päätti sitten torstaina, 11kk 1pv:n ikäisenä ottaa muutaman askeleen ilman tukea. Niin se vauva kasvaa ja kehittyy :) Seisoo jo pitkiä aikoja ilman tukea, ja joskus innostuu ottamaan askelia. Touhua riittää kovasti kun kaikki isommat sisarukset on paikalla tänä viikonloppuna. Sain minäkin hengähdys(neulomis)tauon kun isommat veivät Tinjan leikkarille.

Vittadinin etu-ja takakappale ovat valmiit! Aloitin hihoja addin 30cm pyöröillä, ajattelin testata nekin nyt samalla. Aluksi oli todella hankalaa, mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa.. Sain päätettyä langan Mystery Shawliin, ja eilen vanhemman tytön kanssa saatiin lanka kerälle. Jospa sitä aloittelis kun hihan teko alkaa kyllästyttää.

Muistaako joku tälläistä neuletta, oliskohan lehti ollut joku Kauneimmat Käsityöt, ehkä 90-luvun puoliväliltä... Malli on lyhyt, mutta hihat puolestaan ylipitkät ja niissä on halkiot.

                   HPIM0365.jpg

Pusero on vähän hassusti tossa, mutta täynnä kivoja yksityiskohtia. Ihmettelen vaan että mun kärsivällisyys on kestänyt tehdä tuon. Siinä on helmassa noukittu se eka kerros työn edetessä (päärme), ja noi mallineuleiden välissäkin tehdyt taitteet on tehty poimimalla yhden kerroksen silmukat ja neulomalla ne tekeillä olevan kerroksen kanssa yhteen... Muuten ihan kiva, mutta ei sovi mun kropalle enää. Lankana on ollut varmasti Säästökerä. Kaikkeen sitä on jaksanut paneutuakin...

Susanna näytti eilen kuvia kuinka langat ja oheistarvikkeet valtaavat paikat. Mä en viitsi kuvia näyttää tästä kaaoksesta.. mutta totean vain, että onneksi on vauva, jonka takia työt eivät voi vallata lattiaa (ainakaan päiväsaikaan...)!! Muuten niitä onkin ilmaantunut joka tasolle :) Kesällä kun järkkäsin vintit, kaikki "ei-käytössä-olevat-langat" oli pakattu siististi laatikoihin vintille, mutta nyt pusseja/nyssäköitä ja keriä on joka ikisessä huoneessa. Ostin jopa viikolla pari laatikkoa lisää, että saan tärkeimmät tänne alakertaan sängyn alle...