tällä kertaa pyykkien kanssa. No eipä onnistunut niinkuin piti...

HPIM0748.jpg

Noi on vielä märkiä, joten varmasti vaalenevat vielä. Pah, ihan likaisen värisiä. Oikeanpuolimmaiset siis ennen värjäystä. Olen muutenkin ihme pyykkääjä, elämäni aikana varmaan kaksi kertaa onnistunut värjäämään jotain. Vaikka aika surutta pesen vaaleita ja värillisiä keskenään :D

Heitin siis koneeseen miehen farkut, ja katselin että niistä varmaan lähtee kivasti väriä. Ostin jo Tinjaa odottaessa dylonin nappeja, tarkoitus oli värjätä noita tylsiä harsoja värilliseksi. Enpä ole vieläkään ehtinyt, joten ajattelin kokeilla näin.. (kaverikin sai ihanan sinisen sävyisiä bodeja kun pesi farkkujen kanssa, miksi minä en? Täytyy kai heittää kuuteenkymppiin seuraavaksi....)

Huomenna suuntana Tallinna ja tietysti lankakaupat. Tällä kertaa mukana onkin onneksi samanhenkistä seuraa!! Yleensä kun mies hoputtaa koko ajan selän takana. Mukaan lähtee molempien miehet, Sinna (ruokinnallisista syistä, kivahan se tosin olisi päästä ihan ilman lapsiakin....) ja miehen sisko. Autolla kun kurvailee, ehtii päivän aikana kiertää monta lankakauppaa *heh*. Sitä uuden väristä virolaista villaa, josta Seija oli tehnyt kirin, pitäis ainakin löytää!