On mullakin tämmöinen:
539597.jpg
Poika on tehnyt tuon joskus useampi vuosi sitten ala-asteella, kenties kolmannella luokalla? Hauska ;) Jossain toisessakin blogissa aikanaan näin samanlaisen, ja taisin kommentoidakin asiaa..

Taustalla eilen piilosta kaivettu Starsky, johon päätin paneutua vähän enemmän lähiaikoina. Kuviokaan ei tunnu enää niin vaikealta, vaikka ehkä sen takia se hiukan jäähylle jäikin. Tosin meni mulla hetki ennenkuin löysin kerroksen johon Jyväskylän reissulla jäin, mutta löytyihän se sitten..

Tänään tuli kutsu koulutukseen Helsinkiin, heti vapun jälkeen pitäisi pari päivää opetella postin toimintaa. Olenhan minä siinä jo jonkun verran työskennellyt, mutta on se hyvä oppia ns. perusasiat ihan kouluttajalta. Katselin tuossa juuri miten sinne kulkisin. Pasilassa pitäisi vaihtaa lähijunaan, ja iski pieni paniikki kuinka se onnistuu. Inhoan yli kaiken vieraita paikkoja  ja niissä kulkemista, varsinkin YKSIN. Autolla en missään nimessä uskalla lähteä sinne (varmasti väsyttää ainakin takaisin tullessa), joten katselin että junalla pääsee ihan kätevästi. Mutta voi jestas että tunnen itseni tyhmäksi... Pasilasta Ilmalaan on kartan mukaan vajaa kolme kilometriä, enkä viitsi kävellä kun kuumahan siinä varmasti tulee. Lähijuna menee siihen kaksi minuuttia, mutta mä olen ihan paniikissa kun en ole koskaan niissä kulkenut. Mistä niihin saa lipun? Monta minuuttia mun pitää varata aikaa Lahden junasta siihen M tai A junan löytymiseen? Argh. NO mutta matkat käytän tehokkaasti neulomiseen, kai mä sinne Postille jotenkin selviän.... (joo että jos joku haluaa kertoa miten niissä lähijunissa toimitaan, niin sana on vapaa) Terveisin, tyhmä maalainen ;)

Tuli mieleen yksi reissu täältä Lohjalle muutama vuosi sitten. Kamppi oli remontissa, ja kun linja-auto pysähtyi "asemalle", kysyttiin kaverin kanssa että -öö, missä se asema on? Kuski tokaisi tylysti että "TÄSSÄ". Jäätiin ihan äimänkäkenä ulos, kun yhden yhtäkään linja-autoa ei näkynyt (ja piti kiireesti hypätä Lohjan autoon). No löytyihän se, sieltä rakennuksien takaa. Kyllä tunsi itseni tyhmäksi, mutta toisaalta ihmettelen miksi kuski ei voinut sanoa että menkää tuolta kulman takaa portista sisään.... Niin, että miksiköhän inhoan liikkumista oudoissa paikoissa ;)

Yksi vähemmän kiva juttu vielä. Mahatauti saapui, ja viime yönä nousin viideltä korjaamaan 12 vuotiaan sotkut eteisen lattialta, kun likka ei ollut kerennyt vessaan. Noin kolmen neliön alueelta sotkua, matto, lattia, kaksi ovea ja seinä + pikkulikan puku. Jee jee. Loppuviikko on varmaan MAHTAVA!!!!!!!