Enhän mä ole vieläkään saanut kaivettua lankaa Mysic Light-huiviin, vaan aloitin Katelta joku aika sitten tulleesta Rauma Finullgarnista ensimmäiset Selbuvotterit, NHM #9
2378958775_e973ec02b0_m.jpg
Lanka on 100% villaa. Kokeilin aluksi ebayn halpoja bambupuikkoja, ei onnistunut neulominen kunnolla. Käytössä on nyt Knit Picksin metallipuikot, mutta kunhan ne puiset tulee, uskon että ne käyvät tähän lankaan. Metallit meinaa luistaa irti koko ajan... Lanka on todella hyvä neuloa kun vauhtiin pääsee, ei halkeile ja neulepintana paljon pehmeämpää kuin uskoisi neuloessa. Seuraavat aion kokeilla pienemmillä puikoilla, näissä käytössä 2,5 ja 2,75mm.

Näissä lapasissa on vähän uudenmallinen peukalo, saas nähdä minkälainen siitä käytössä tulee. On jotain perinteisen ja kiilapeukalon välissä. Eihän mulla ollut aikaa tutkia tätä sen paremmin, kunhan neuloin niinkuin kaavioon oli merkitty :)

I haven't yet started Mystic Light-shawl, because on saturday I started my first Selbus with Rauma finullgarn (Norwegian mitten and Norwegian yarn, heh) The yarn is 100% wool, and after little practise it is very nice yarn. I started first with bambus, but I changed to metallic needles -they are not the best choice with this yarn, and next ones I'm going to knit with Harmony needles (hope they arrives soon!!). This model is NHM #9 and I already choose the next pattern, NHM #7.

I have never knit a thumb like in this pattern, and as always, I did not read about it, just knit as said in chart. I hope they are good to wear.

Jeps, ja Elinan palkinto olikin saapunut jo perille, Strickerin on vielä matkalla :)