Kaksi ystävääni Sari ja Katiija kävivät käsitöidensä kanssa kylässä meillä tänään. Mies poistui taaperon kanssa tontilta, joten vain Sinna jäi seuraamme. Muutama tunti kului siivillä neuloen ja jutellen. Katiijaa en ollut aikaisemmin tavannut (tai siis luulin niin), mutta aamulla sitten totesimmekin että tunnemme/tiedämme toisemme ennestään. Ollaan oltu samaan aikaan yläasteella ja kauppiksessakin, ja olemme myös olleet samassa työpaikassa, tosin ei samaan aikaan. Maailma on pieni ;)

Täytyy sanoa että olipa mukava saada aikuista seuraa!! Tästä voisi ottaa ihan jokaviikkoisen tavan..

Koska sen kummempia ehdotuksia ei ole tullut, kysynkin teiltä että sopiiko Lahden tapaamiselle 15.5?Joku ehdotti kirjaston kahviota, onko muita ehdotuksia? Olen niin vähän käynyt viime aikoina kaupungilla, että en tunne eri mahdollisuuksia juurikaan.. Keskusta olisi siitä hyvä paikka, että voitaisiin sopia esim vierailu lankakauppaan ennen sitä halukkaiden kanssa?

Harmaa-valkoisen paidan hihoista ei paljon puutu enää... Jos ne tänään saisi jo valmiiksi (kiva kun pitkät kädet, jee jee. Normaalimittaiset olisivat valmiit jo).

Edit: Sopisiko torstai 18.5 paremmin?