Olimme siis keskiviikon ja torstain Tallinnassa. Kyllä matkustaminen on halpaa, 106 euroa laivamatkat kahdelle aikuiselle ja autolle, sekä yö hotellissa. Hotelli oli ihan satamassa, heti Sadamarketin vieressä.

Torstaina haettiin Tarja ja hänen miehensä toisen hotellin edestä, ja lähdettiin vähän näyttämään paikkoja. Käytiin muutamassa kauppakeskuksessa ja tietysti Karnaluksissa, iltapäivästä kierreltiin vähän vanhassa kaupungissa ja käytiin syömässä Mustassa Lampaassa (lounas 4e). Päivä oli oikein mukava, lopuksi vietettiin vielä hetki Sadamarketissa.

Ostoksia tuli tehtyä jonkun verran, myös muuta löysin kuin käsityöjuttuja. Tässä nyt kuitenkin kuvia näistä käsityöjutuista :)

Järvekeskuksen lankakaupasta vähän Rowanin Tapestryä, villa/soijalankaa, vähän yli 3e kerä....

Karnaluksista nappeja ja muuta sälää...

....kukkaron sulkijoita, puikkoja, itselle vain kaksi kerää lankaa..

...silitettäviä merkkejä, pienet heijastinmerkit n. 75 senttiä, isommat jotain 2,5 euroa....

....ja sitten tietysti villaa...

....vähän hahtuvaa....

...ja lisää villaa....

Raekoja platsin ylälaidalla oli liike, jossa myytiin pellavatuotteita, kankaita ja valmiita töitä sekä lankaa. Ovessa oli lappu, että kaikista tuotteista -30%. Jos lähiaikoina on menossa Tallinnaan, kannattaa käydä kurkistamassa onko siellä vielä jotain.

Some shoppings from Tallinn, we spent one night at hotell, so we had enogh time to shopping. I really love those colors, and I'm going to do also something else than shawls with it!