Taas tälläinen yöpäivitys... kun ei päivällä ehdi!

Ei liene mikään yllätys, että ilmojen viilennyttyä pikkuisille ei löytynyt säähän sopivia pipoja. Periaatteesta tässä perheessä niitä ei osteta (no, ehkä jotain jos halvalla saa...), vaan ne tehdään itse, joten ei auttanut muuta kuin alkaa tekemään. Ei nämä nyt mitään huipputekeleitä ole, mutta käytössä tulevat olemaan tämän syksyn ainakin ;) Pipoissa on virkattu neljä "nauhaa", joihin virkkasin kukkaset. Alareuna on kai sitä valepalmikkoa, ja täytyy varmaan virkata vielä rapuvirkkausta reunaan, Sinna ainakin on repinyt pipoaan niin että reunus on vähän löysä.

           HPIM1228.jpg  HPIM1227.jpg
Lanka: Samos Lollipop, yht reilu 100g
Malli: Hatusta repäisty, en jaksanut yhtäkään ohjetta etsiä (joo siksi kavennukset ovat ehkä vähän liian tiheästi, mutta  ei todellakaan haittaa)

           HPIM1233.jpg

Yhden tälläisen huivin virkkailin ajankuluksi. Mallineitonen oli tosi innostunut tehtävästään, huoh. Piti vähän lahjoa pysymään paikoillaan. Leveyttä huivilla on n. 180cm.

Lanka: Antonella ja hapsuihin vähän jotain jämälankaa yht. 120 g
Malli: Salomonin solmut


Tällä viikolla valmistui pari muutakin pipoa,mutta ovat viimeistelyä vailla. Tulevat esittelyyn sitten myöhemmin. Icarus ei etene. Tökkii ja pahasti, kun tiedän että lanka loppuu kesken...

Tänään isi ja isot tytöt lähtivät pienten kanssa kauppaan. Sanoin että taidankin käyttää rauhallisen hetken kankaitten leikkaamiseen. Nooh, tosi hieno homma,kangas ja kaavat valmiina,mutta kaikki sakset jotka löysin, olivat tosi TYLSIÄ!!! Eikä sitä terottajaa löytynyt mistään. Ei varmaan tarvitsisi edes kertoa, että siihenhän se innostus loppui. Argh.

Täytyy nyt laittaa tytöistä vielä kuva elokuulta :D

               HPIM0943.jpg