Joululomaa on vietetty. Viime viikolle oli pari työvuoroa, joista toinen jäi tekemättä. Tapaninpäivänä iski noidannuoli, ja lauantaina vietinkin sitten kolme tuntia laatuaikaa itsekseni (siis ilman lapsia, muita ihmisiä oli kymmenittäin) päivystyksessä. Kunnon lääkkeet, ja tästä selvisin yllättävän nopeasti. Kipu oli aika järkyttävä, kävelin seiniä pitkin ja vähän väliä meinasivat jalat lähteä alta. Nyt taas ollaan suht normaalissa kunnossa, olin jopa inventaariossa tänään.

Muuten viikon aikana on vietetty kotielämää, tosin olen jopa käynyt viettämässä iltaa ulkona -lyhyen kaavan mukaan. Lähtö kun lapset nukahtivat ja jo puolilta öin kotona ;) Piristi kuitenkin.
DSCN6730.jpg
February Lady Sweter, Novitan Butterflystä. Jostain noita lapsiakin aina kuvaan tunkee...

Neulonutkin olen, mutta mitään ei tunnu valmistuvan. Koiran puku pitäisi saada nyt reippaasti valmiiksi, kuten myös kaksi vajaata lapasparia. Ensi kuussa voisi keskittyä muihin keskeneräisiin ja tietysti vähän pääasioihin. Puolisolta lähti hiukset "parturin" avustuksella ja tarvitsee jonkun lämmikkeen, myös 15v poika on kinunnut pipoa. Ehkäpä innostun ja teen itsellenikin jonkun myssyn (voi jee, en edes muista milloin olen pipoa pitänyt).

Huomenna yritän vielä tehdä jonkunlaisen vuosiyhteenvedon, aamulla pitää tosin suunnata käymään kaupungissa. Seuraava työpäivä on näillä näkymin vasta sunnuntaina, joten neuloakin teoriassa ehtii. Tällä viikolla on tarkoitus viettää racletteiltaa ystävien kesken. Nam.

Tomorrow something also in english ;)