Kylläpäs on ollut kiireinen viikko! Tiistai meni töissä, ke ja to koulutuksessa (selvisin junamatkoista kunnialla, kiitos vielä kerran kaikille neuvojille!), pe ja la taas töitä... eilen vierähti oikein 11 tuntia, mutta tänään olenkin saanut nauttia vapaapäivästä. Pyykkiä on pesty ja kerätty voimia uuteen viikkoon. Aamu alkoi tosin lupaavasti: kävin laittamassa pesukoneen päälle ja hetken kuluttua isoin likka ilmoitti että alakerta lainehtii... Siellä oli sitten vettä eräskin litra, pesukoneesta oikein suihkusi vesi pois. Hmmh, vika kyllä löytyi ja pääsin pesemäänkin pyykkiä, mutta aika kuivaaminen lattiassa oli.

Starsky eteni junareissulla kivasti, toisena päivänä aloitinkin huivin SNY:ltä syksyllä saadusta merinovillasta (starsky ei todellakaan mahtunut enää laukkuun). Tosin nyt on taas pari päivää mennyt koskematta neulomuksiin, jotenkin eilinen työpäivä vei mehut.. huomennakin pitää olla yhteen asti yksin postin parissa, saa nähdä kuinka sujuu :O

Korialle olisi tarkoitus suunnistaa huomenna, riippuu kyllä vähän kuinkä väsynyt olen töiden jälkeen. Yksin pitäisi sinne ajella, kun muita ei täältä ole lähdössä... katsotaan nyt. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!!