Eli mihinkään en ole vielä karannut. Vaikkakin lääkäri totesi että lähtö voi olla ihan mahdollinen piankin... Mutta asiaan: enpä ole juurikaan jaksanut päivitellä kun ei ole mitään asiaakaan. Viime viikkoina olen näköjään sairastunut yhden työn syndroomaan, en yksinkertaisesti saa aloitettua mitään ennen kuin edellinen työ on valmis. Edes Mystery 2:sta en ole jaksanut ajatella. Ja huom, en siis laske tällä hetkelle edes Rogueta keskeneräisiin, kun olen päättänyt sitä jatkaa vasta joulukiireiden jälkeen. Yksi kaulahuivi roikkuu edelleen tekeillä, mutta todennäköisesti se menee purkuun ja päätyy toiseen muotoon! Nyt olen siis tehnyt vain Tinjan haalaria, enää hihat, kaulus ja kirjailut puuttuu. Tässä todistusaineistoa:

                   14134.jpg

Vieressä näkyy vähän heikosti se, mitä tuleman pitäisi...

Mutta sitten ongelmaan: millä väreillä teen vauvan haalarin?? Vaihtoehdot beige Wool (mun makuun vähän turhan vaalea) ja mustakirjava Nalle (liian tumma?). Yläosa valkoista Woolia. Ei varmaan tarvi mainita että tietoa sukupuolesta ei ole....

                    14137.jpg

Tummaan voisi kyllä tehdä kirjailut (siis tassunkuvat) sekä oheistuotteet (myssy, lapaset ja sukat) punaisella/sinisellä kunhan selviää kumpaa väriä tarvitaan... Itse asiassa kaupoilla etsiskelin Nallea vaaleanharmaana, jolla olisi voinut työn raidottaa vähän vaaleammaksi, mutta ei löytynyt?? Onko Nallessa noin huonot värivaihtoehdot nykyään?? Katselin muutamaa muutakin väriä joita ei sitten löytynyt, mm vaaleampaa lilaa ja roosaa. Novitan värikartoilla en ole jaksanut vierailla, ei ne paljon auta jos marketeissa ei värejä ole tarjolla..

mutta sopiiko beigeen taas mikään muu väri?? Ja onko se liian hailakka? Siihen ei oikein osaa yhdistää mitään tyttö-poikaväriä.. 

Toisaalta mietin jo että tekisin kaksi 50cm haalaria, toisen sini- ja toisen punakirjavasta Nallesta. Äkkihän ne olis valmiita ja toisellekin varmasti löytyy tarvitsija.

Ongelmaa kerrakseen. *huoh* Mutta heitelkäähän mielipiteitä.