Ehdin kuin ehdinkin saamaan nämä valmiiksi ennen synnytystä. Sukat vielä voisi tekaista beigestä Woolista. Kyllä muuten merino on paaalljooon pehmeämpää ja mukavempaa neuloa kuin villainen..

                                 HPIM0520.jpg

Lankana Nalle Colori, ja valkoinen Nalle, sekä valkoinen ja beige merino Wool. Haalarin koko n. 50cm (reilu) ja lankaa kului 165 + 20g. Koiran kuva siis Novitan extra numerosta (katsokaa aikaisempi postaus).

Pipo on kyllä tosi pieni, mutta niin oli tarkoituskin ;) Kunhan se menee ekan kuukauden, olen tyytyväinen. Haalari on tehty 50cm fleesepuvun mukaan, ja se meni Tinjalle ekat pari kuukautta. Haalarissa on lapaset samassa, vasemmalla kiinni ja oikealla auki. Toteutus olisi voinut olla ehkä toisenlainen,mutta kyllä tää nyt kelpaa. Tein siis hihat aluksi 20 silmukalla, sitten lisäsin molempiin reunoihin 10s lisää ja tein resorin. Lopuksi käänsin ja kiinnitin liuhukkeen sivuista resoriin, ja jätin yläreunan (=aloitusreunan) auki. Näin ylimääräisen osan saa käännettyä lapaseksi.

Tässä vielä molemmat haalarit, edestä ja takaa. Vetoketjut on kiinnitetty ihan ompelukoneella, laiska kun olen. Tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy lapanen "kiinni". Edit: näkyy kyllä tosi huonosti kun kuvat on niin pienet... jos jotain kiinnostaa niin voin lisäillä yksityiskohtaisemman kuvan joskus...

15713.jpg15714.jpg

Nyt uusien haasteiden pariin. Miehen toiselle tytölle ajattelin tehdä hupparin, kun niin kerran toivottiin.. Täytyisi myös käydä katsomassa kohta valmistuvia/valmistuneita MS kakkosia, jos innostuisin siihen.. jotenkin mielenkiinto hävisi sitä kohtaan, ja harkitsin jo että otan sairaalaan mukaan ykkösen ohjeet ja teen toisen sellaisen... no, katsellaan nyt.

Unohdin ihan mainita, että sain tänään postiakin :) Kävin Riikan sivuilla arvailemassa lankojen painoa, ja aika lähelle meni. Tänään Riikalta tuli paketti, jossa oli vihko, ihania lehmätarroja ja kissaheijastin (anteeksi, en jaksa enää kuvaita tänään). Kiitos paljon, käyttöä varmasti on!! Nyt uusinta Modaa selaamaan.