Reissusta on jo viikko, joten saisikohan raporttia aikaiseksi.... Päädyttiin siis lähtemään reissuun isojen, 12v ja 15v kanssa. Mikähän älynväläys, kun olivat tapelleet lomalla jo viikon keskenään ;) No, ihan hyvin se sitten meni, varsinkin kun saatiin lankakassit lasten väliin takapenkille (hankaloitti kinaamista).  Ensiksi pysähdyttiin Karnaluksiin, tai siis minä suunnistin sinne ja muut kävelivät läheiselle Keskustorille.

Last Friday, we were in Tallinn with my husband and my 12 years old girl and 15 years old boy (what was I thinking... they have a winter holiday last week, and they have been fighting whole week already). First I visited in Karnaluks, wholesale. And bought yarn, buttons, needles and and and.....
DSCN0113.jpg  DSCN0118.jpg
Taj Mahalia, Scooteria, Lericia ja Lanettia

DSCN0098.jpg  DSCN0136.jpg
Nappeja ja tuollaiset henkselin nipistimet vai mitkä lie
DSCN0101.jpg  DSCN0099.jpg
Kaikenlaista sälää, nauhoja yms. Neulemyllynkin ostin (testattukin jo), se unohtui kuvata. Ja ei niistä puikoistakaan kuvaa taida olla...

Ollessani vielä Karnaluksissa, mies soitti että torilla on lankaa. Kovasti kuvaili puhelimessa ja sanoin että täytyy munkin poiketa vielä siellä (lasten kommentti: et olis soittanu sille, kun se tulee tänne kuitenkin...)

Others visited in the market place nearby, and they called me that there is yarn.... and very reasonable price....So I needet to visit there too.
29022008722.jpg
Autossa vilkaisin tätä kännykällä otettua kuvaa ja eikun torille. Vajaa kilo näitä muutti meille. Ja kilohintahan oli jotain 8 euron luokkaa.
DSCN0120.jpg

Sitten ajeltiin taas Raasikuun, ja niitä lankakuvia tulikin jo esiteltyä aiemmin...

Selvereissä oli jotkut markkinahulinat, ja siellä on yleensä jotain lankaa...

Selver-market I bought this yarn, only 65cents/50g. It looks a little bit  lonely, but it has 19 friends :)
DSCN0127.jpg
Näyttää orvolta, mutta sillä on tuolla...kröhm... 19 kaveria ;) Hintaa n. 65 senttiä/50g (muistin hinnan väärin Korialla).  Ja tämähän sisältää 50% villaa, 35% akryylia ja 15% alpacaa. Nam.

Tässä nyt tämä raportti. Kysykää jos on kysyttävää. Kuka muuten tietää missä Filati on? Kuulin että ei ollut kuin tyhjät ikkunat.

We visited also in Raasiku, where I bought those estonian wools (shown earlier). Yarn travelling is fun!!