Eli muutaman kaupan koluamisen jälkeen löysin sen mitä etsin; HP607, hintaan 149e.

4975.jpg

Tässä nyt yksi pikaisesti otettu kuva, näyttää huomattavasti paremmalta kuin vanhalla kameralla. Mitään säätöjä en tohkeissani katsonut, mutta koneella pienensin kuvaa kun tuo kuvatila täällä blogissa on rajattu.. Täytyy vielä perehtyä käyttöoppaseen paremmalla ajalla! Olisiko muuten vinkkejä mitä kautta voisin linkata kuviani tänne? Joku ERITTÄIN helppokäyttöinen juttu mielellään.

Tänään en ole tehnyt juuri mitään käsitöitä. Nytkin sormet syyhyää että pääsen aloittamaan kovasti kehutun Juoppohullun päiväkirjan, ja koska se on pehmeäkantinen, ei neulomisesta tule samaan aikaan yhtään mitään... Olen yrittänyt kirjastosta näitä kirjoja etsiä, mutta taitavat olla haluttua tavaraa.. no onneksi yhdellä ystävällä nämä kirjat ovat, ja nyt siis menen ensimmäisen osan pariin. Toinen (kesken oleva) kirja jää nurkkaan siksi aikaa ;)

Muokkailin tuossa noita laatikoita, ja totesin jälleen että täällä on aika onneton värivalikoima.. värit eivät siis ole ihan kohdillaan, mutta aika sinivoittoiselta noi mun tekeleet vaikuttaa :)