Aikaisemmin pari muutakin mietiskeli hoitoon lähtöä.. Lankaa tulee ovista ja ikkunoista, eikä niitä ole mitään mahdollisuutta kuluttaa samaa tahtia. Lisäsin yksi päivä tuonne sivuun lankojen kulutuksen (eli punnaan aina valmiin työn), joten voin vähän seurata kuinka paljon lankaa kulutan.. niin, siitä kaupassa käynnistä. Eilen markettireissulla mukaan lähti pari kiloa lankoja, tosin 600g 7-veljestä on menossa yhteen joululahjaan ja loput olivat Prisman ale-lankoja. Täällä näyttivät alennuksessa olevan eurolla Samos, Samos Lollipop, Butterfly, Tennessee ja olikohan Palmaa sitä persikan väristä. Salsa oli neljä euroa kerä. Kovin montaa väriä ei jäljellä ollut, mutta tulipahan sitten ostettua.. Tosin Samosta suunnittelin käyttäväni miehen toisen tytön joululahjaan, joten ei ne kaikki kaapin täytteeksi tulleet. Juu, eli nyt on taas lankanyssäköitä siellä sun täällä. Onneksi olen viime aikoina saanut jotain oikein aikaiseksikin, eikä keskeneräisiä töitä ole kuin muutama!

Maanantaina valmistuivat ensimmäiset kämmekkääni Isoveli Colorista. Nyt on tekeillä tytölle toiset. Mies näkin omani pöydällä ja kysyi "onko noi tarkoituksella auki tuolta päästä?" No, ei kun muuten vaan jätin *huoh*. Tilasi sitten itselleenkin sellaiset, joten päätin purkaa viime talvena aloitetut sukat ja tehdä niistä miehelle kämmekkäät. Onhan sillä noita villasukkia tuolla kaapissa, kun täti niitä aina lähettelee ;)  Näistä tekeleistä kuvia sitten yhdellä kertaa.

Eli tällä hetkellä kesken on vain kämmekkäät, Rogue (jota jatkan vasta joulun jälkeen) ja yksi joululahjaksi tuleva kaulaliina. Tosin tänään aloitan miehen tytölle joululahjapaidan ja ne vauvan & Tinjan villavaatteetkin pitäisi saada puikoille.

Mä en saa millään tästä blogista sellaista minkä haluaisin.. täytyy pyytää joku nörtti käymään ja vaihtamaan sivun ulkonäköä.