nimittäin tämä hattu:

53863.jpg

Ihan pieni ongelma on sitten se, että ohje on Diana Baby (nro 92) lehdessä saksaksi ;) Onhan sitä saksaakin tullut opiskeltua, mutta täytyy  myöntää että montaa termiä en ohjeesta tajunnut... Onneksi on olemassa Ullan sanasto, joka varmasti auttaa! Voiskohan Tinjallekin (kesällä reilut 1,5v) tehdä tuollaisen, vai onko liian "vauvamainen"?

Aloitin Jannille Butterflystä sellaisen rimpsureunaisen jakun syntymäpäivälahjaksi, ajatellen kesän juhlia. Vajaa kuukausi on aikaa, saa nähdä valmistuuko.... Ja koska viimeiset pari kk olen keskittynyt vain yhteen työhön kerrallaan, nyt niitä on useita. Eilen puikoille pääsi myös Samos-neule uudesta Novitasta, malli 10. No, koska tyttöjen takkia varten tiheydet oli laskettu, aloin vääntämään neuletta suoraan nelosen puikoilla M/L koon mukaan. Onneksi tuhrasin työhön vain pari tuntia, aamulla tajusin että siitä tulee teltta! Purkuun ja aloitus pienimmän koon mukaan.. Muista: Tee aina MALLITILKKU!!!!

Novitassa oli muutama muukin kiva juttu. Mä en niinkään keskity lehdissä värimaailmaan, koska harvoin teen mitään samalla värillä kuin ohjeessa. Niin ja täysin ohjeiden mukaan tuleekin harvoin tehtyä, aina jotain muutoksia pitää tehdä ;) Usein lankakin on jotain ihan muuta kuin ohjeessa, ja lopputulos näyttää ihan erilaiselta.. Koska mulla jäi edellisen lehden ruodinta väliin, käydään sitten tämä läpi. Kuvata en niitä jaksa, joten selostelen sanoin..

Kivoja malleja: rannekkeet malli7 (tuleekohan tehtyä kuitenkaan??), Samos pitsineule malli10, Samos toppi malli12 (alaosaan vaan eri pitsiä), Samos malli13 (erilaisella kaula-aukolla), Kotiväki pieni liivihame malli 20 (tuskin jaksan virkkailla kuitenkaan) + kolmiohuivi (sehän valmistuu nopeasti), Tennessee toppi malli 25 (yksivärisenä, matkatyöksi?), Malibu toppi malli 36 (näkyyköhän läpi... eri langasta tekisin tosin), Samos + Palma jakku malli39 (ei palmaa,mutta ehkä kahdella eri Samoksella), Toppi + irtohihaviritys malli 42 (isoille tytöille kesäksi...), malli43 mallikuviosta vois tehdä huivin, Samos jakut mallit  45,46, Kotiväkimekko mallit 53,54 (ai pikkasen tulee kalliiksi ainakin isompi... enkä kyllä jaksais varmaan virkatakaan niin paljon) ja Ehdottoman Lutuinen Pupu, pakko tehdä tytöille!! Että onhan niitä, katsotaan nyt saanko mitään tehtyä ;)

Jaahas, jos sais vauvan nukkumaan niin voisi itsekin ottaa torkut. Meidän aamut alkaa nykyään kuudelta, ja päivätorkkujen avulla jaksan sitten illalla lasten nukahdettua taas neuloa.