Näin se aika kuluu, tänään on tasan vuosi ensimmäisestä postauksestani ;) Ja kas kummaa, sama työ on edelleen kesken kuin silloinkin, noloa.... Rogue on piilossa makuuhuoneen nurkassa, odottaa edelleen inspiraatiota jatkaa. Hihathan siitä vain puuttuvat,mutta kun ei nappaa niin ei nappaa.

Enpä olisi uskonut että netistä tulee tälläinen henkireikä, kuin siitä vuoden aikana on muodostunut. Kahden pienen lapsen kanssa ei paljon viitsi kulkea, ja blogit ja muut keskustelupalstat ovat auttaneet jaksamaan kaiken tämän kaaoksen keskellä. Ihania kanssaneulojia löytyy läjäpäin, vertaistukea, apua ja kannustajia riittää, muissakin kuin käsityöasioissa. Tarvittaessa ihanat ihmiset ostavat vaikka lankaa (hahtuvaa) ja lähettävät sitä tänne! Vaihdossa voi saada puuttuvia keriä ja jos kaupoille ei pääse, lankaakin saa ostettua muilta bloggaajiltaArvonnoissakin on onnistanut, vaikka lotossa menestys on yleensä aika heikkoa. Myös mukavia tempauksia on järjestetty arjen iloksi ;) Kiitos innokkaille järjestäjille.

Arvontaa ei tällä kertaa ole, vaikka Juuli oli pientä yllätystä kysellyt viime yönä oltuaan 55 555 kävijä ;) Seuraavan kerran sitten lankainventaarion yhteydessä, johan edellisestä tulee kohta vuosi täyteen. Ja koska shampanjaa ei talosta nyt löydy, tarjoan kuvan juuri heränneestä taaperosta uuden (vitosen maksaneen) lelun kanssa ;)

52494.jpg

Kiitos kaikille lukijoille, niin uusille kuin vanhoillekin tästä mukavasta vuodesta, tarinat senkuin jatkuvat..... Neulomisiin!