Osallistuin Adelheidin arvontaan joku aika sitten, ja pitkästä aikaa arpaonni suosi:
677466.jpg
Pyykkipoikapussi ja aivan upea kortti!! Kiitos paljon Adelheid :) Mulle ainainen ongelma onkin pyykkipoikien säilytys, ne on milloin missäkin pussukassa. Tuosta niitä saa kätevästi otettua, joten tarpeeseen tuli!

Viime viikolla seurasin pihalla, kun yksi oravanpoikanen nappasi pyykkinarulta yhden muovisen pyykkipojan ja lähti kiikuttamaan sitä jonnekin... mitähän sillä meinaa tehdä?

Töissä on ollut tosi kiirettä kun vakituiset lomailee, onneksi tässä olisi enää kolme työvuoroa ja sitten alkaa oma loma. Sinnakin on ollut pari päivää kuumeessa, mutta nyt näyttäisi olevan parempi. Yöt on menneet yllättävän hyvin omassa sängyssä (hiukan epäilin vaikka eka yö meni loistavasti), muutamana yönä olen nostanut neidin kuuden aikaa torkkumaan viereen.

Lila huivi valmistui viime viikolla, mutta kuvia kunhan saan kaikki hapsut laitettua. Yksi uusi huivi on jo puikoilla, ja ehkä loma saa tahdin vähän reipastumaan?

Ai niin, viime lauantaina, itse valitettavasti olin töissä, meidän tontin reunalla näkyi tälläinen:
677467.jpg
Onpas mies ottanut huonon kuvan ja kaukaa, mutta mikäs sieltä tulee??

Ja juhannushan menee kotosalla, lauantainakin olen 6,5h töissä. Eipä ole haluja minnekään lähteäkään, eiköhän me tuossa pihalla grillailla ja äiti neuloo ;D