Sophie #2 huovuttamatta:   

HPIM0343.jpg

Sophie #2 huovutettuna:

HPIM0347.jpg

Edit: kuvassa värit vähän heikot.. alhaalla sinistä, sitten lilaa ja lopuksi vihreää! Tämä Sophie siis kolminkertaisesta virolaisesta hahtuvasta, aloituksessa 49s ja kerroksia n. 60. Olen aika tyytyväinen laukun kokoon! Kuvassa mukana Vittadinia varten ostettua lankaa ja kahdet addit. Tinjalla kädessä 3,5mm 80 senttiset (jotka piti kiireellä hakea että pääsen jatkamaan Vittadinia), sekä mukaan tarttui jostain kumman syystä  30 senttisetkin 3mm:n pyöröt ;) Koska Euromarketissa eikä Tarjoustalossa ollut 3,5mm 80cm:n puikkoja, pyrähdin pikapikaa elämäni ensimmäistä kertaa Vuorelma-Aholla ja sielläkin tarjolla oli tuossa koossa vain addeja. Kohta pääsen niitä testaamaan, toivottavasti ovat yhtä hyvät kuin olen kuullut..

Tinja on muuten kuvassa siksi, että kiipesi ensimmäistä kertaa sohvalle! Ilmeisesti puikot olivat niin kiinnostavat, että oli pakko ponkaista niitä tutkimaan. Tosin laukun nappikin vaati pientä näpräämistä.

Huomenna sitten messuille! Minuthan tunnistaa laukusta, saa tulla juttelemaan :) Luvassa muutama tunti laatuaikaa ilman lapsia ja miestä.